Xonia suferă de o boală gravă: „În continuare am probleme de sănătate”

Xonia suferă de o boală gravă. Artista a trecut prin momente grele, după ce, în urmă cu doi ani avea fața umflată și toată lumea o critica, reproșându-i că a exagerat cu operațiile estetice. Ei bine, puţini ştiau că se confrunta cu probleme de sănătate.

19 aug. 2021, 15:01
Xonia suferă de o boală gravă: „În continuare am probleme de sănătate”
Xonia suferă de o boală gravă

Xonia suferă de o boală gravă. Revenită recent în țară din Statele Unite ale Americii, unde a plecat pentru a se trata, cântăreața a vorbit despre afecțiunea sa și despre tratamentul pe care îl urmează.

Citeşte şi: Bat clopote de nuntă pentru Xonia. Cântăreaţa şi-a prezentat iubitul familiei

Xonia suferă de o boală gravă

Pentru că nu se înțelege prea bine cu tratamentul, aceasta încearcă chestii naturiste, dar nimic nu are efect. Xonia nu este pregătită să vorbească despre diagnosticul final, pentru că este unul dur și își dorește puțină intimitate.

Decizia de a mă muta din România a fost legată de sănătatea mea, de vindecare și de a găsi un tratament potrivit. Sănătatea mea fizică și mentală sunt acum pe primul loc. Sunt o persoană asumată și nu învinovățesc pe nimeni pentru ce mi se întâmplă rău în viață. Îmi asum toate acțiunile și deciziile pe care le iau și nimeni nu are putere asupra mea să-mi schimbe părerile sau să mă convingă să fac lucruri pe care nu le doresc.

Eu în continuare am probleme de sănătate, dar țin lucrul acesta departe de ochii lumii pentru că nu doresc să împărtășesc lucrurile negative cu publicul și fanii mei. În plus, nu am nevoie de mila nimănui.

Momentan, mă simt mai bine atât fizic, cât și psihic. Sunt o persoană pozitivă și cu credință în Dumnezeu. Sunt recunoscătoare familiei mele care mi-a fost alături întotdeauna. Au fost singurele persoane care au stiut și au înțeles prin ce trec. M-au susținut, încurajat și iubit necondiționat”, a declarat Xonia pentru Cancan.ro.

Vedeta și-a făcut, de-a lungul timpului, mai multe intervenții estetice: s-a operat la nas, și-a mărit buzele și de zvonește, de asemenea, că și-ar fi injectat și pomeții.

Fiecare face ce dorește cu corpul lui și nu mă simt în măsură să judec pe cineva pentru asta. Singura mea recomandare este dacă o faci să o faci pentru tine, nu pentru ceva sau cineva. Nu am de gând să fac nimic căci mă simt foarte OK în pielea mea”, spunea Xonia.