YAHOO: Schimbare ŞOC la Yahoo

YAHOO are parte zilele acestea de o nouă schimbare în conducere la care nu se aştepta nimeni. Merissa Meyer, directorul executiv al Yahoo, şi-a concediat "mâna dreaptă", pe Henrique de Castro.

16 ian. 2014, 08:26
YAHOO: Schimbare ŞOC la Yahoo

Yahoo a trecut printr-o serie de schimbări majore în ultimul an, care au debutat cu aducerea la conducerea companiei a Merrisei Meyer, fost executiv al Google. Merrisa Mayer l-a convins chiar ea însăşi pe Henrique de Castro să părăsească Google şi să se alăture echipei de la Yahoo, pentru ca doar un an mai târziu să îl concedieze, relatează New York Times. Plecare lui Henrique de Castro a fost anunţată într-un document scurt şi fără explicaţii, iar compania nu a făcut niciun alt comentariu.

Citeşte şi Yahoo! Mail. Marissa Mayer, directorul executiv al Yahoo!, îşi cere scuze pentru problemele noului mail Yahoo!

Schimbarea de la Yahoo vine pe fondul unor dificultăţi majore ale companiei în ultimele luni, în special cu serivicul de e-mail Yahoo care a trecut prin diferite modificări de design şi multe probleme raportate de utilizatori. Recent, serviciul a fost şi ţinta unui atac al hackerilor. 

Citeşte şi YAHOO, atacat de hackeri: Dacă l-aţi folosit săptămâna asta, aţi putea avea VIRUŞI