Zânele zodiacului, sunt superbe şi aduc noroc cu carul

Sunt superbe! Atat fizic, cat si sufleteste, aceste trei zodii de femei fac totul bine. Nu gresesc, nu invidiaza si nici nu urasc. Sunt bune la suflet ca painea lui Dumnezeu. Iata cine sunt zanele zodiacului.

22 iul. 2018, 16:46
Zânele zodiacului, sunt superbe şi aduc noroc cu carul

Pesti

Locul intai la sensibilitate si bunatate il ocupa femeia Pesti. Este un adevarat inger si nu ar face niciodata rau cuiva. Incearca mereu sa ajute si este evalvioasa. Are credinta in Dumnezeu si niciodata nu ar invidia, barfi sau uri. Are niste trasaturi speciale si atrage intotdeauna oameni buni langa.

Taur

Nu numai ca arata perfect si par mereu scoase din cutie, insa au un farmec aparte. Asta nu este insa nimic cu ce vraji stiu sa faca aceste native in bucatarie. Cu siguranta au o potiune magica ascunsa in sort, pe care o folosesc pentru a obtine cele mai aspectoase si gustoase preparate. Nu trebuie sa te mire nici daca stiu vreo reteta magica ce atrage dragostea si bunatatea in jurul lor.

Rac

Femeile nascute in zodia Racului au si ele puteri de zana. Acestea iau in serios rolul de Zana cea Buna, iar cei care le au in viata lor se pot considera norocosi, deoarece acestea, ii vor proteja mereu. Sare rapid in ajutorul celor care au nevoie indiferent ca este vorba despre o problema minora sau una majora. Fac adevarate minuni si reusesc sa scoata pe oricine din bucluc, ca prin minune.