Zanni dă de pământ cu Elena, după Survivor: „O femeie plină de frustrări care nu are acasă ce și-ar dori să aibă”

Zanni dă de pământ cu Elena, după Survivor. Câştigătorul sezonului 2 a vorbit deschis de experienţa pe care a trăit-o în Republica Dominicană timp de câteva luni bune, dar şi despre coechipiera lui, cu care a avut cele mai aprige conflicte.

13 iul. 2021, 19:11
Zanni dă de pământ cu Elena, după Survivor: „O femeie plină de frustrări care nu are acasă ce și-ar dori să aibă”
Zanni dă de pământ cu Elena

Zanni

dă de pământ cu Elena. După ce a ajuns în România, a fost invitat la Teo Show, unde a susţinut că Elena și-ar fi mertitat locul în finală. Tânărul a mai spus că a exagerat în ceea ce o privește pe Elena Marin, însă nu în momentul în care aveau loc conflictele. Acesta și-a dat seama că va fi judecat de oamenii de acasă.

Citeşte şi: Câștigător Survivor 2021. Cine este Zannidache, câștigătorul acestui sezon. Povestea sa a impresionat pe toată lumea

Zanni dă de pământ cu Elena

În plus, acesta crede că Elena este o femeie plină de frustrări, care nu are ceea ce și-ar dori. „Eu cu Elena am încercat… de multe ori am încercat să fac un pas spre ea, să mă împac cu ea, dar asta doar pentru că o vedeam capabilă să fie în formula de finală, care am susținut mereu că ar trebui să fie eu, Cosmin și Sebi, că eram vitezomanii echipei, ea și cu Ana.

Chiar dacă mă certasem cu Elena, trecând peste orice neînțelegere, înțelegeam faptul că ea îți merita locul pe plan sportiv. Ea a fost super bun la început, după au apărut problemele ei hormonale. După un timp, era evident că ea nu se mai concentra pe traseu, ci se concentra doar pe… Nu știu. Se certa, cînd pierdea nu era vina ei, era vina altcuiva.

Am exagerat în ceea ce o privește pe Elena. În momentul ăla, nu. Atunci doar eu știam ce simt, numai eu știam ce au încercat ei să facă. Să mă facă la psihic, dar nu doar ea singură. Ea era cauza cea mai plauzibilă, femeia care plânge, femeia care se smiorcăie, femeia care nu mai suportă.

Era într-o suferință d-aia jucată. Lângă ea a fost cineva care cumva știa că eu am șanse să ajung mai departe și cînd eu mă luptam cu Elena, erau câțiva care să se pună lângă Elena și să spună că ea are dreptate. Eu când îi vedeam, că ei mi-au spus că Elena nu are dreptate, atunci am izbucnit.

Am zis că nu mai pot să fiu diplomat și mi-am vărsat nervii atunci. Mi-am dat seama după un minut că am greșit, că voi fi judecat de oamenii de acasă, dar ăsta sunt. Acum că am învățat eu că nu merită să mă enervez până în punctul ăla, că eu mă enervam fără să mă gândesc că oamenii ăștia asta căutau

Elena Marin mi se pare că este o scenă de teatru în picioare. Mie nu mi se pare că am cunoscut-o niciodată pe Elena Marin cea adevărată și când mă uitam la ea de fiecare dată când vorbea, când jelea, când orice făcea ea, vedeam o femeie plină de frustrări care nu are acasă ce și-ar dori să aibă. O femeie nemulțumită, care voia să ajungă undeva chiar dacă nu merita”, a spus Zanni, câștigătorul Survivor, la Teo Show.