Zanni de la Survivor a început să investească banii câștigați. Își vede visul cu ochii: „Să muriți de ciudă, eu sunt băiat cuminte” VIDEO

Zanni, îndrăgitul câștigător de la Survivor, a început să investească banii câștigați în urma concursului, iar prima dorință este achiziționarea unui apartament.

02 aug. 2021, 23:49
Zanni de la Survivor a început să investească banii câștigați. Își vede visul cu ochii: „Să muriți de ciudă, eu sunt băiat cuminte” VIDEO

Zanni, simpaticul câștigător de la Survivor și cel care a impresionat fanii emisiunii cu povestea lui de viață, e pe cale să își realizeze încă un vis. Băiatul, care a fost abandonat de părinți într-un orfelinat și și-a petrecut întreaga viață fără să aibă un loc căruia să-i spună „acasă”, e pe cale să-și achiziționeze un apartament propriu din banii primiți la concurs.

Zanni a postat pe vlogul său cum a decurs prima vizionare de apartamente și a trimis un mesaj ironic gurilor rele care au vehiculat că tânărul ar urma să-și cheltuie banii pe droguri.

Vedeta a declarat fanilor că este un om responsabil și că dorește să își construiască un trai stabil și liniștit.

„Am venit să vizionez un apartament, asta în ciuda celor care au spus că eu cu premiul o să îmi iau numai stupefiante. Să muriți de ciudă, că dorm eu în pat și voi pe lângă. Sunt băiat cu minte, eu nu fac niciodată, eu nu dreg. Vreau să am casa mea, liniștea mea. Să chem o femeie frumos, să gătească într-o bucătărie frumoasă, să vadă un băiat frumos, care e cuminte, la ora 10 maxim în casă”, a spus Zanni, în vlog-ul său.

În aceeași filmare Zanni a fost surprins în timp ce lua medicamente, iar în stilul său caracteristic a făcut din nou aluzie la presupunerile răutăcioase ale unora care l-au acuzat că ar consuma droguri. Zanni a ținut să clarifice că sănătatea este pe primul loc și că este nevoit să ia un atibiotic urmat de un probiotic.

Zanni e cu sănătatea în pioneze: Am o bacterie în sânge!

Probleme mari pentru câştigătorul Survivor România 2021. Câștigătorul marelui premiu a postat primul său vlog după ce s-a întors câștigător de la Survivor România 2021. Faimosul a mărturisit că are anumite probleme de sănătate de care trebuie să se ocupe.

„Am fost numai pe drumuri, trebuie să fac niște analize, pentru că ce am eu pe piele sunt niște infecții. Am o bacterie în sânge, dar nu e ceva grav, trebuie să iau antibiotic. Am dat o groază de bani pe analize, oricum banii pe care i-am câștigat, i-am câștigat datorită vouă și am de unde să plătesc.

Vreau să fac niște serii în care să vă dezvălui chestii de la Survivor pe care nu le-ați auzit sau nu le știați, vreau să râdem împreună și să dăm cărțile pe față. Gata cu vrăjeala. Am foarte multe surprize pentru voi, au început cântările. Mi s-au deschis niște porți. Mi-e rușine de multe momente pe care le-am avut la Survivor și destul de târziu, dar nu prea târziu, mi-am dat seama că trebuie să fiu profesionist cu cei din jurul meu.

Toți căutau să mă penalizeze, pentru momentele mele de sinceritate. În momentele în care eu am exagerat, așa a zis lumea, că am exagerat, dar eu nu am exagerat, au fost momente de sinceritate. Au ieșit demonii din mine și am răbufnit. Mie nu îmi vine să cred ce șerpalăi erau acolo. Oameni care aveau o vârstă, care puteau să fie părinți și bunici, se comportau libidinos, iar eu eram șocat. Sunt convins că v-a fost scârbă de mine multora. Și mie mi-a fost”, a declarat Zanni.


loading...