Zanni, fost concurent la Survivor, despre secretul succesului în online: „Trebuie să fii cât mai penal posibil. Să oripilezi omul care te ascultă”

Zanni, artistul lansat în muzică de Alex Velea și cunoscut de publicul larg datorită participării la Survivor, i-a criticat dur pe părinții care își lasă copiii să piardă timp pe Tik Tok.

01 feb. 2022, 23:36
Zanni, fost concurent la Survivor, despre secretul succesului în online: „Trebuie să fii cât mai penal posibil. Să oripilezi omul care te ascultă”

Artistul e de părere că cei mici nu au ce învăța de pe Tik Tok, ci din contră, statul pe această platformă le poate afecta rău educația.

Zanni a mai explicat de ce reușesc unii să devină virali și cunoscuți și de ce oamenii talentați rămân în umbră.

„Ca să ajungi cunoscut și să te menții, să rămâi cunoscut, trebuie să fii cât mai penal posibil. Să oripilezi omul care te vede și care te ascultă. Ori ești spectaculos și lumea te apreciază pentru că ești spectaculos, dar oamenii se plictisesc repede de ceva spectaculos. Oamenii caută să fie oripilați. Sunt mulți puștani care nu au școală, nu știu să vorbească, nu leagă două cuvinte. Și oamenii ăia care au talent și muncesc mult, aceia nu mai sunt valorificați, mor de foame, nu le mai apreciază nimeni munca, talentul, muzica. Sunt apreciați fix ăștia care înjură pe internet, toți sparții, toți rupții sunt virali pe internet”, a spus Zanni, în cadrul unei emisiuni radio.

Zanni le-a transmis tuturor părinților un sfat referitor la cum să-și protejeze propriii copii. „Aș vrea să declar că vreau să iau legătura cu toți părinții din online. Părinților din lumea întreagă eu le dau un singur sfat. Interziceți-le copiilor să mai stea pe Tik Tok pentru că este ceva toxic. Au voie să stea pe Tik Tok doar copiii care știu să aleagă între bine și rău”.

@profmromania @Zannidache Hubert Edmond despre mediul online din România, la PROFM! @feresteanu #profm #thetruth #media #viral #fy #openradio ♬ sunet original – PROFM

Zanni are 23 de ani, este artist și a participat la Chefi la Cuțite și la Survivor. Zanni a reușit să impresioneze la acel moment, atât juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, cât și publicul de acasă. Inițial, a făcut parte din echipa lui chef Florin Dumitrescu. Pe parcurs, însă, a fost schimbat cu un alt concurent, din echipa lui Sorin Bontea.

Alex Velea l-a ajutat să se lanseze pe piața muzicală de la noi, după ce Zanni i-a trimis un mesaj pe rețelele sociale.

„Apoi am spus să mă fac DJ şi am vrut sa fac un curs de muzică. Am intrat pe Youtube şi am văzut un mesaj de la Alex Velea pentru un om obişnuit şi mi-am spus, Alex răspunde la toată lumea, să-i scriu şi eu un mesaj. Dar m-am gândit ce să-i scriu ca să-i atrag atenţia, să-l frapez. I-am scris aşa „dă-mi putere, ca să dau şi eu mai departe.

În scurt timp eram la studio și i-am demonstrat că eu într-un timp foarte scurt asimilez foarte multe informații. Felul în care am crescut m-a făcut un luptător’, povestea Zanni în emisiunea lui Pepe de pe YouTube.