Zanni, înlăturat de la Survivor România? Urma să semneze cu Pro TV

Zanni, înlăturat de la Survivor România? Show-ul urmează să înceapă pe 16 ianuarie, iar PRO TV a prezentat deja și lista celor 12 Războinici. Daniel Pavel va fi gazda reality show-ului, însă nu s-a mai auzit nimic despre rolul pe care ar fi trebuit să-l aibă Zanni.

11 ian. 2022, 16:24
Zanni, înlăturat de la Survivor România? Urma să semneze cu Pro TV
Zanni, înlăturat de la Survivor România?

Zanni, înlăturat de la Survivor România? Recent, câştigătorul sezonului trecut a declarat că urma să fie implicat şi în noul sezon, însă nu ca şi concurent.

Zanni, înlăturat de la Survivor România?

O să semnez cu Pro-ul, dar în partea de online. Voi face doar pe online, despre Survivor România. Nu știu dacă voi face de la fața locului (dacă va pleca în Republica Dominicană, n.red.). Momentan nu știu exact ce voi face, dacă merg, dacă nu merg acolo, ce voi prezenta”, spunea Zanni, într-o declarație pentru fanatik.ro.

Se pare că tânărul nu a plecat în Republica Dominicană alături de concurenți sau echipa de producție. El a postat pe InstaStory mai multe filmulețe cu el, în care arată că merge spre sala de fitness cu un prieten. Acesta pare să fie într-o formă bună, după ce în ultima perioadă acuza o oarecare stare de depresie.

Citeşte şi: Zanni mărturisiri emoționante de Crăciun: „Mereu am fost singur de sărbători. M-am dus la un centru de copii, să fac niște cadouri”

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România

Zanni îi face praf pe Faimoşii noului sezon Survivor România. Artistul a vrut să afle părerea fanilor lui despre vedetele care vor concura pe traseu.

Bănuiesc că aţi văzut deja castingul pentru următorul sezon Survivor România 2022. Aş vrea să îmi spuneţi dacă vi se pare interesant şi ce părere aveţi, pentru că mie nu mi s-a părut deloc interesant.

Secretul unui sezon Survivor este castingul, iar ei nu o să facă un casting cum vor ei pentru că nu o să vină oricine să îşi rupă picioarele pe acolo. O să vină necăjiţii care nu au mai apărut la TV de mult timp şi a uitat lumea de ei. O să facă compromisul ăsta şi asta e.

Ce vă rog eu din tot sufletul este să nu judecaţi dinainte, că aşa aţi spus şi despre mine când am apărut în castingul de anul trecut, că „ce caută c****ul ălă acolo?”. Deci nu mai judecaţi, că poate sunt nişte balauri în interior”, a spus Zanii pe reţelele de socializare.