Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras? Ce a dezvăluit câştigătorul de la Survivor România: „I-am scris”

Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras? Cei doi au avut o relaţie foarte apropiată înainte să participe la Survivor România, chiar şi când se aflau în competiţie, se înţelegeau foarte bine şi se sprijineau reciproc. Ei bine, lucrurile s-au schimbat când show-ul s-a terminat.

30 sept. 2021, 10:21
Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras? Ce a dezvăluit câştigătorul de la Survivor România: „I-am scris”
Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras?

Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras? După ce artistul a câştigat marele premiu, relația lor s-a răcit brusc, iar fanii celor doi au fost dezmaăgiți de acest lucru, mai ales că ei se așteptau ca cei doi Faimoși să se cupleze. De atunci, internauții îl întreabă des pe Zanni dacă s-a împăcat cu Ana.

Citeşte şi: Primele imagini cu apartamentul lui Zanni pe care l-a achiziționat cu banii de la Survivor VIDEO

Zanni s-a împăcat cu Ana Porgras?

Recent, artistul a dezvăluit în mediul online că a decis să-i mai ofere o șansă brunete şi i-ar fi scris. „I-am scris și ne-am împăcat. Și ne-am văzut și ne-am cumpărat o Cola și m-am dat cu spray Hugo Boss”, a spus Zanni pe Tik Tok.

Filmarea artistului a fost inițiată într-o spirit de glumă, iar fanii nu știu dacă a vorbit serios sau a spus totul de amuzament.

Zanni dezvăluie un secret dureros despre fratele lui decedat

Zanni

a vorbit despre ”fratele” lui care a decedat, pierzând astfel lupta cu substanțele interzise. Zannidache s-a certat la un moment dat cu tânărul de 22 de ani, iar ulterior, ”fratele” lui, pe nume Mon

Artistul a aflat vestea cutremurătoare atunci când s-a întors în România, după ce a fost plecat o perioadă destul de lungă pe meleaguri străine, la o competiție sportivă.

Nu era fratele meu de sânge, dar era ca fratele meu. Împărțeam totul, ne certam, am dus copilăria împreună, dar cumva separați. A sărit de la etajul 6.

Eu cu băiatul ăsta nu m-am înțeles prea bine. Eu l-am iubit mult pe el și m-am gândit foarte mult la el în competiție. Nu i-am mai răspuns la mesaj, pentru că băiatul ăsta trăia într-o altă lume”, a povestit Zanni pe YouTube.