Zanni și TJ Miles au ajuns la cuțite la Survivor ALL STARS! Motivul pentru care trapper-ul a luat-o razna

Presiunea de la Survivor ALL STARS își spune cuvântul, iar concurenții sunt din ce în ce mai tensionați. Zanni și TJ Miles au avut un schhimb de replici extrem de dure.

01 mai 2024, 23:26
Zanni și TJ Miles au ajuns la cuțite la Survivor ALL STARS! Motivul pentru care trapper-ul a luat-o razna
Zanni și TJ Miles au ajuns la cuțite la Survivor ALL STARS! Motivul pentru care trapper-ul a luat-o razna

După ulimele conflicte survenite la Survivor ALL STARS, Faimosul a fost puternic criticat de către membrii echipei Războinicilor. Totl a pornit de la strategia adoptată de Zanni în ultimul consiliu de eliminare, care i-a luat pe nepregătite pe Războinici și care a condus la plecarea lui Alex Delea din competiție.

Citește și: Ana Porgras, accidentare terifiantă la Survivor All Stars: „Cel mai negru scenariu. Îmi pare rău că plec așa acasă”

Chiar dacă Zanni credea că strategia sa era în beneficiul echipei, el nu a primit sprijinul colegilor săi, cu excepția Anei Porgras, care a intervenit în apărarea sa împotriva membrilor echipei albastre. Zanni și-a exprimat dezamăgirea față de ceilalți doi coechipieri, ceea ce l-a afectat profund pe Tj Miles.

Zanni: Am vorbit puțin de cearta mea cu Războinicii, de cum am folosit simbolul, iar Ana mi-a spus „Zanni, a fost o strategie bună, ne-ai păstrat pe noi patru, dar ți-ai pus în cap Războinicii, nu era nevoie”, mi-a zis că nu am fost susținut și să mă gândesc la mine.

TJ Miles: Nu ai fost susținut de noi?

Zanni: La fel am simțit și eu, la fel și ea, privind din exterior. I-am zis, Ana, dacă te gândești la mine, ce sfat îmi dai? Și mi-a spus să mă gândesc la mine, să nu mai fac chestii de genul.

TJ Miles: Tu crezi asta? Că nu te-am susținut?

Zanni: Eu v-am spus de ieri.

Replicile dintre cei doi au continuat, iar Zanni a ținut să le evidențieze acestora modul în care Ana Porgas i-a luat apărarea în fața Războincilor, în momentul în care aceștia l-au pus dur la zid. În replică, TJ Miles consideră că a făcut tot ce a fost necesar pentru a-și dovedi loialitatea.

TJ Miles: Este nemulțumit de loialitatea mea și a Ștefaniei, dar m-a deranjat puțin. Am zis „da” la strategia lui, nu am gândit-o mai mult, nu am stat să gândim oare ce o să se întâmple, că ei se supără.

Zanni: Faptul că eu m-am dus la duel, mie mi-a plăcut asta. Ana le-a închis gura când le-a zis „ce voiați, să ne eliminați?”

TJ Miles: Ok, deci vrei să o jucăm așa. Tu auzi ce spui? Că eu nu te susțin? Mereu vorbesc, dar pentru mine faptele vorbesc, nu vorbele. Am fost acolo întotdeauna, dacă nu te susțineam spuneam că nu votez.

Mai mult, Zanni spune că a auzit și anumite bârfe care îi vizau direct numele și care erau spuse chiar de către coechipierii săi pe care a încercat să-i salveze de la duelul de eliminare.

„În ziua cu consiliul m-au vorbit pe la spate, s-au dus și le-au spus Războinicilor că da, a fost o strategie proastă din partea lui Zanni, pe Ștefi o știam că e poate mai ușor de influențat de către Tj, au ajuns să aibă și niște discuții, iar eu când mă apropiam se opreau discuțiile. Ei erau cu Războiniciii acolo unde ei vorbeau prost de mine, ca după să vorbesc cu ei și să-mi confirme.”, mai spune Zanni.

„Eu nu am avut 100% încrede în strategie, de aia nu am simțit 100% să fiu acolo, sunt loială echipei, dar i-am înțeles și pe Războinici. Eu nu sunt ca el, dar dacă zic cu 10 propoziții mai puțin, nu înseamnă că nu sunt cu echipa.”, a completat și Ștefania.

Citește și: Sora lui Iancu Sterp sare în apărarea sportivului, după ce războinicul a recunoscut că a trișat la Survivor All Stars. ”Se numește descurcăreț”