Zăpada afectează MERSUL TRENURILOR. Vezi regionalele afectate şi ce întârzieri sunt înregistrate

Potrivit CFR Infrastructură, la această oră nu se înregistrează trenuri blocate sau linii ferate închise, însă cursele din întreaga ţară au întârzieri de 10-20 de minute.

13 dec. 2012, 10:40
Zăpada afectează MERSUL TRENURILOR. Vezi regionalele afectate şi ce întârzieri sunt înregistrate

„Nu avem linii închise, nu sunt trenuri blocate, dar avem întârzieri la nivel naţional de 10-20 de minute, în special pe raza regionalelor din jumătatea de sud a ţării şi chiar din Moldova. Se circulă în condiţii de iarnă”, a spus pentru ROMÂNIATV.NET, Oana Brânzan, purtător de cuvânt la CFR Infrastructură.

Temperaturile au coborât chiar şi până la -17 grade în noaptea de miercuri spre joi, iar drumurile din ţară s-au transformat din cauza viscolului în adevărate capcane pentru cei porniţi la drum. Gerul, viscolul şi căderile de zăpadă au făcut ravagii în toată ţară. VEZI DRUMURILE BLOCATE DIN CAUZA NĂMEŢILOR

Cea mai afectată a fost zona Moldovei. Zeci de oameni sunt şi acum blocaţi cu maşinile în nămeţi, în judeţul Botoşani. Pompierii au intervenit toată noaptea şi au reuşit să salveze în jur de 300 de persoane. În Suceava, autorităţile au trimis maşini pentru a-i lua pe bolnavii care au nevoie de dializă şi a-i duce la spital.

Vremea se menţine geroasă şi în următoarele zile. PROGNOZA PE TREI ZILE