Zborul MH370: O bucată de avion eşuată pe o plajă din Thailanda poate dezlega enigma dispariţiei aeronavei

Presa thailandeză anunţa, sâmbătă, că pe o plajă Thailanda a fost găsită o bucată dintr-un avion, adusă la mal de valuri. Imediat, ziariştii s-au gândit că această bucată ar putea fi desprinsă chiar din avionul companiei Malaysia Airline, care a dispărut în martie, 2014, în timp ce zbura deasupra Oceanului Indian. 

24 ian. 2016, 13:09
Zborul MH370: O bucată de avion eşuată pe o plajă din Thailanda poate dezlega enigma dispariţiei aeronavei

Bucata de avion găsită pe plajă are dimensiuni de 2 metri lăţime şi 3 metri lungime. Bucata a fost adusă de ape în provincia Nakhon Si Thammarat şi găsită acolo de către sătenii din regiune, scrie The Independent.

Presa thailandeză şi-a pus întrebarea dacă nu cumva bucata de avion găsite aparţine avionului malaezian care zbura între Kuala Lumpur şi Beijig, cu 239 de persoane la bord şi care a dispărut în mod ciudat de pe radare, presupunându-se că s-ar fi scufundat în mare.

Citeşte şi Noi resturi din avionul Malaysia Airline, MH370, au fost găsite pe insula Reunion VIDEO

Deocamdată, oficialităţile thailandeze nu au confirmat, dar nici nu au infirmat dacă bucata de avio găsită ar proveni din avionul dispărut – MH370. Ba, mai mult, nu se ştie dacă este în realiatte o bucată dintr-un avion.

O singură piesă din avionul prăbuşit a fost găsită şi recuperată în urma cercetărilor de până acum privind cazul avionului dispărut în martie 2014 , în Oceanul Indian.