Zece beneficii ale uleiului esenţial de măceşe

Uleiul esenţial de măceşe este deja vedetă în materie de înfrumuseţare peste Ocean, toţi dermatologii şi make-up artiştii ridicând în slăvi minunile pe care acest produs le face.

04 nov. 2015, 12:59
Zece beneficii ale uleiului esenţial de măceşe

Uleiul esenţial din sâmburi de măceşe are efecte incredibile asupra pielii şi podoabei tale capilare, iar preţul său nu depăşeşte preţul de 20 de lei – Iată 10 minuni pe care acesta le face pentru tine!

Estompează ridurile – uleiul esenţial de măceşe stimulează producerea de colagen şi elastină, întinerindu-ţi tenul.

Atenuează cicatricile – întrucât îmbunătăţeşte elasticitatea pielii şi ajută la regenerarea acesteia, acest ulei ajută şi la atenuarea cicatricilor.

Estompează vergeturile – uleiul esenţial din sâmburi de măceşe este renumit şi pentru estomparea vergeturilor apărute în urma sarcinii ori a unei schimbări bruşte a greutăţii.

Tratează eczemele – bogat în antioxidanţi şi vitamina C, uleiul acesta ajută la tratarea eczemelor şi a erupţiilor apărute pe piele.

Hidratează în profunzime – spre deosebire de alte uleiuri care rămân la suprafaţa pielii după aplicare, uleiul esenţial de măceşe esre absorbit rapid în piele, putând fi folosit cu succes pe post de bază de machiaj ori înainte de aplicarea unei loţiuni cu factor de protecţie.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.