Zece mesaje de Anul Nou 2021 cu care nu dai greş

Mesaje de Anul Nou 2021 cu care nu dai greş. Mesajele pe care le trimitem celor apropiați la sărbători sunt o modalitate simplă prin care ne îndreptăm atenția spre cei dragi. Iar în acest an pandemic, în care am fost despărțiți de cei dragi, este poate mai important ca niciodată să le transmitem gândurile noastre bune.

31 dec. 2020, 18:08
Zece mesaje de Anul Nou 2021 cu care nu dai greş
Mesaje de Anul Nou 2021

Mesaje de Anul Nou 2021 cu care nu dai greş. Știm cu toți acele mesaje care circulă de ani întregi și care nu au nicio urmă de originalitate în ele. În rândurile următoare, găsești mesaje de Anul Nou 2021 originale, care cu siguranța le vor face mare plăcere celor dragi și îi vor face să se gândească cu drag la voi.

Zece mesaje de Anul Nou 2021 cu care nu dai greş

Noul An să vă fie prilej pentru noi reușite, mai îndrăznețe și mai mărețe decât cele de până acum! La mulți ani cu sănătate, încununați cu succes!

Să aveți parte de un an nou plin de pace, care să vă aducă împlinirea celor mai îndrăznețe. La multi ani!

La mulți ani binecuvântați, plini de succes! Noul An să vă găsească mai împliniți și mai ambițioși! Încrederea și speranța să vă călăuzească pașii spre reușită!

Pentru vremurile bune, recunoştinţă. Pentru cele rele, multă speranţă. Pentru fiecare zi, o dorinţă. Şi mereu, mereu, fericire. Aceasta este ceea ce vă doresc în noul an. Un an nou fericit!

Noul an să vă aducă toate cele pe care nu le-ați avut și vi le doreați! La mulți ani!

Citeste si Mesaje de Anul Nou 2021 pe care nu ai vrea să le primeşti

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi uşor, să munceşti cu spor! La mulţi ani!

Toate gândurile mele bune se îndreaptă acum spre voi și vă doresc sănătate și numai bucurii! La mulți ani!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2021 minunat!

Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde și credinţa că vei avea parte doar de lucruri bune. La mulți ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de frumoasele sărbatori de iarnă să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma. la mulți ani!