Zece modalităţi să salvezi o căsnicie

Mulţi bărbaţi aflaţi în mariaje fericite se întreabă, uneori, cum ar fi să fie din nou singuri şi să petreacă weekend-uri dezbrăcaţi alături de femei superbe aflate acolo doar pentru plăcerea lor. Însă realitatea este mult mai puţin provocatoare – în cazul în care decid să calce strâmb.

09 nov. 2015, 20:39
Zece modalităţi să salvezi o căsnicie

Ca barbat divortat, sustin mai multe studii, ai un risc de 39% sa te sinucizi. Si chiar daca nu te omori cu mana ta vei muri de tanar. Mai mult, singuratatea va avea un efect negativ si asupra mobilitatii.

Iar asta nu e tot: divortul iti va distruge finantele. Lucru demonstrat de diverse cercetari care au aratat ca o despartire finala te va lasa cu mai putin de o treime din ceea ce ai fi acumulat daca nu te-ai fi casatorit niciodata.

Ceea ce inseamna ca un mariaj, in special unul fericit, trebuie protejat din rasputeri. Iata, prin urmare, 10 modalitati sa salvezi o casnicie fara sex.

Gandeste-te la cea mai buna motivatie pentru ceea ce a facut, nu cea mai rea

Gandeste-te la un lucru enervant pe care ea il face, iar tu in mod regulat, il reinterpretezi. Psihologii numesc asta atribuire maladaptiva. Iti poti imbunatati relatia de cuplu doar privind lucrurile diferit; alege cea mai buna interpretare posibila pentru actiunile ei, nu cea mai rea.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.