Un nou accident grav cu două autovehicule din România s-a produs în Ungaria. Zece persoane au ajuns la spital VIDEO

Zece persoane au fost rănite, pe o şosea din Ungaria, într-un accident în care au fost implicate trei vehicule - un microbuz şi un autoturism înmatriculate în România şi o maşină din Slovacia, anunţă Poliţia ungară, citată de agenţia de presă MTI. Poliţia a demarat cercetări pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-a produs accidentul.

25 iun. 2018, 03:55

Un microbuz înmatriculat în România a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism din Slovacia. Un alt autoturism, înregistrat în România, a intrat în cele două vehicule care se loviseră iniţial, a comunicat Poliţia ungară, precizând că zece persoane au fost rănite în accident.

Iniţial, presa maghiară anunţa că şase răniţi sunt spitalizaţi în localitatea Berettyóújfalu, iar patru în oraşul Debrecen. Ulterior MAE a anunţat că dintre cei opt cetăţeni români răniţi în urma accidentului, şase au primit îngrijiri la faţa locului, iar ceilalţi doi au suferit răni grave şi au fost transportaţi la o unitate medicală din zonă pentru asistenţă medicală de specialitate.

Purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţului Hajdú-Bihar, Kamilla Plásztán-Kopcsa, a declarat  că accidentul s-a produs pe Drumul Naţional 42, între localităţile Mezőpeterd şi Berettyóújfalu, din apropierea graniţei cu România. Aceasta a precizat că un microbuz românesc care circula în direcţia frontierei cu România a intrat, din cauze deocamdată necunoscute, pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un autoturism cu numere de Slovacia, scrie rador.ro.