Zeci de kilograme de carne EXPIRATĂ, găsită într-un magazin din Constanţa

Comisarii de la Protecţia Consumatorilor din Constanţa au aplicat, miercuri, o amendă de 20.000 de lei patronului unui magazin alimentar din localitatea Valu lui Traian, judeţul Constanţa, unde au găsit zeci de kilograme de carne şi alte produse expirate.

24 mai 2017, 12:29
Zeci de kilograme de carne EXPIRATĂ, găsită într-un magazin din Constanţa

Comisarii CJPC au controlat, miercuri, un magazin alimentar din Valu lui Traian şi au descoperit pungi de carne congelată, al cărei termen de valabilitate expirase, dar şi alte produse stricate, scrie Mediafax.

Societatea a fost amendată cu 20.000 de lei, fiind luată şi măsura complementară de oprire temporară a activităţii, până la remedierea deficienţelor.

Totodată, reprezentanţii firmei au fost obligaţi să distrugă întreagă cantitate de produse expirate sau neconforme, respectiv aproximativ 40 de kilograme.

Tot în judeţul Constanţa, zeci de kilograme de produse expirate, unele din anul 2011, au fost descoperite, sâmbătă, de comisarii OPC în urma unui control efectuat la un magazin mixt din localitatea Băneasa, fiind aplicată o amendă de 7.500 de lei.

Citeşte şi Carne de pui expirată de şase ani, vândută într-un magazin din Constanţa