Zeci de mii de angajaţi vor intra în concediu FORŢAT, dar vor primi PRIME de Paşte

Aproximativ 19.000 de angajaţi de la Complexul Energetic Oltenia vor intra în concediu forţat, din lipsă de comenzi. Chiar dacă vor sta acasă, oamenii vor primi 700 de lei sub formă de primă pentru sărbătorile de Paşte. De asemenea, cei 780 de angajaţi de la combinatul siderurgic din Reşiţa au un plus la salariu de 440 de lei. Şi alţi bugetari primesc prime,  cum sunt angajaţii Primăriei Baia Mare care au pachete de Paşte  în valoare de 150 de lei.

03 apr. 2013, 14:15
Zeci de mii de angajaţi vor intra în concediu FORŢAT, dar vor primi PRIME de Paşte

Nu contează cât de bine merge compania, important este ca oamenii să primească prime. Se întâmplă la Complexul Energetic Oltenia, acolo unde 19.000 de oameni vor intra în concediu forţat din lipsa comenzilor. Minerii însă nu pleacă acasă cu mâna goală, ci cu prime de câteva sute de lei, potrivit România TV.

Citeşte şi Prime record pentru angajaţii BMW, după cel mai bun an din istoria companiei

Cu toate acestea, nu toţi bugetarii vor avea noroc de prime anul acesta. Puţine sunt firmele de stat care le oferă cadouri sau bani angajaţilor. Printre cei norocoşi se află şi salariaţii Complexului Energetic Oltenia, chiar dacă în perioada sărbătorilor vor sta câteva zile şi în concediu forţat. De asemenea, cei 780 de angajaţi de la combinatul siderurgic din Reşiţa au motive de bucurie. De Paşte vor primi în plus la salariu 440 de lei.

Citeşte şi Prime de sărbători pentru angajaţii la stat. Vezi cine sunt norocoşii

„Au fost mai multe câştiguri pentru salariaţi, mă refer la prima de Paşte care a ajuns la 440 de lei, prima de Ziua Siderurgistului 410 ron si cea de Crăciun, de 710 ron”, a spus Iancu Muhu, liderul Sindicatului Vatra din TMK Reșița.

Directorul combinatului susţine că în companie se lucrează la capacitate maximă, iar salariile angajaţilor au fost chiar majorate în acest an. Angajaţii Primăriei din Baia Mare vor primi şi ei pachete de sărbători. Mai norocoşi decât bugetarii sunt însă angajaţii de la firmele private. pe lângă prime generoase, vor primi şi diverse cadouri de la angajatori.

Citeşte şi Minerii din Oltenia primesc prima de murături