Zeci de oameni la parastasul de nouă ani al lui Ion Dolănescu. Fiii artistului au lipsit VIDEO

Zeci de oameni au asistat sâmbătă la parastasul lui Ion Dolănescu. După o slujbă ţinută de un sobor de preoţi, la Biserica Gheorghe Nou din Capitală, duhovnicul lui artistului a mers şi la mormântul său.Z eci de oameni care l-au apreciat, dar şi fraţii regretatului artist au fost prezenţi. Nu însă şi fiii lui Ion Dolanescu, stabiliţi în străinătate.

17 mart. 2018, 16:22
Zeci de oameni la parastasul de nouă ani al lui Ion Dolănescu. Fiii artistului au lipsit VIDEO

Zeci de oameni care l-au apreciat şi buni prieteni, printre care Alexandru Lulescu şi Ileana Constantinescu, au fost prezenţi la parastas. Au lipsit însă Ionuţ, care este stabiilit cu familia în America, şi Dragoş Dolănescu, care este în Costa Rica. Acolo, susţine el, a organizat o masă mare cu mâncare de post şi colivă. Pentru că aceştia sunt plecaţi, cei care s-au ocupat de organizarea acestei pomeniri au fost fraţii regretatului artist.

„Era stâlpul familiei. Nu ne puteam simţi bine fără el în niciun fel. Am rămas şi fără mama. Am rămas numai noi alături de familie, orice eveniment nu se putea face fără el la noi în familie”, a spus unul dintre fraţii lui Ion Dolănescu, potrivit România TV.