Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în 24 de judeţe. Vizată este o clinică de înfrumuseţare din Capitală

Zeci de percheziţii au loc joi dimineaţă în Bucureşti şi în 24 de judeţe, vizată fiind o clinică de înfrumuseţare din Capitală. Acuzaţiile sunt de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii.

10 iun. 2021, 11:51
Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în 24 de judeţe. Vizată este o clinică de înfrumuseţare din Capitală
Zeci de percheziţii în Bucureşti

Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în 24 de judeţe. ”În cursul zilei de 10 iunie 2021, procurorii Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au dispus efectuarea a 45 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în alte 24 de judeţe, la domiciliile unor persoane fizice şi sediile unor persoane juridice cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală, spălare de bani, vătămare corporală, fals intelectual şi exercitarea fără drept a unei profesii”, anunţă Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Citeşte şi: Procurorii DNA fac percheziţii la Primăria Iaşi, într-un dosar privind acte de corupţie din 2019. Reacţia lui Mihai Chirica VIDEO

Zeci de percheziţii în Bucureşti şi în 24 de judeţe

Infracţiunile cercetate au fost săvârşite de către reprezentanţii unei clinici de înfrumuseţare care funcţionează în municipiul Bucureşti, cu ocazia procedurilor de înfrumuseţare – invazive sau noninvazive -, atât la sediul acesteia, cât şi în alte locaţii partenere de pe teritoriul ţării de către angajaţi/colaboratori, fără a le evidenţia în sistem contabil şi fără a îndeplini condiţiile esenţiale pentru exercitarea unei astfel de profesii, potrivit News.ro.

Au fost percheziţii şi în comuna Ștefăneștii de Jos din Ilfov într-un dosar de viol în care este vizat și primarul Robert Ștefan.

Potrivit unor surse citate de România TV, se fac verificări la sediul primăriei din Ştefăneştii de Jos, la locuința primarului Robert Ştefan, dar și la locuințele altor trei persoane.

Descinderile au legătură cu un dosar deschis pentru un presupus viol petrecut în anul 2018, iar victima era minoră la acea dată.


loading...
Partenerii noștri