Zeci de persoane au ajuns la spital cu fracturi, în ultimele ore, după ce au căzut pe gheaţă

În ultimile ore, zeci de persoane au ajuns la spital după ce au căzut pe gheaţă. În Buzău, peste 30 de persoane s-au prezentat la Spitalul Judeţean, cu fracturi de membre, după ce au căzut pe gheaţă, patru dintre acestea având nevoie de intervenţii chirurgicale.

09 feb. 2017, 07:56
Zeci de persoane  au ajuns la spital cu fracturi, în ultimele ore, după ce au căzut pe gheaţă

Conform purtătorului de cuvânt al Spitalului Judeţean Buzău, Adriana Bunilă, începând de miercuri seară, la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU s-a constatat o creştere semnifictivă a persoanelor cu fracturi, scrie news.ro.

Peste 30 de oameni au venit la spital cu mâini sau picioare rupte după ce au căzut pe gheaţă pe troatuarele din oraş. Patru dintre pacienţi au suferit fracturi grave şi au avut nevoie de intervenşii chirurgicale, potrivit sursei citate.

În municipiul Buzău, străzile şi trotuarele sunt acoperite cu un strat gros de polei, după ce marţi seară a apărut fenomenul de ploaie îngheţată, după care a început să ningă. Astfel, în acest moment, sub stratul nou de zăpadă este şi unul de polei.

Şi la Spitalul Judeţean Sfântul Pantelimon din Focşani a crescut, în ultima perioadă, numărul persoanelor care s-au prezentat în unitatea pentru îngrijiri medicale după ce au alunecat pe gheaţă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al unităţii medicale, Alina Cosma, în ultima zi, 29 de persoane au ajuns la spital cu entorse, fracturi sau luxaţii, după ce au alunecat pe gheaţă. Două dintre acestea au necesitat internare.

Citeşte şi Alimentarea cu energie electrică, întreruptă în mai multe localităţi din Buzău şi Vrancea, din cauza avariilor