Zeci de persoane, păcălite cu metoda „Premii de la Andreea Marin”. Cum procedează escrocii

Numele Andreei Marin, folosit de escrocii care promit la telefon premii fictive, potrivit România TV. Oamenii sunt sunaţi şi anunţaţi că au câştigat premii din partea Andreei Marin, însă trebuie să achite, în schimb, taxe. Cine dă banii, rămâne cu ochii-n soare.

21 sept. 2013, 07:05
Zeci de persoane, păcălite cu metoda „Premii de la Andreea Marin”. Cum procedează escrocii

După ce metoda „accidentul” a înşelat sute de persoane, acum escrocii au inventat o nouă metodă de a păcăli oamenii, „premii de la Andreea Marin„. Escrocii se folosesc de numele vedetei menţionând faptul că tocmai ea se află în spatele acestor premii, însă pentru a intra în posesia banilor este nevoie să achite o sumă considerabilă de bani, drept donaţie.

Contactată de România TV, Andreea Marin a declarat că niciodată oamenii nu vor fi sunaţi din partea ei pentru a li se face asemenea promisiuni. „Oamenii trebuie să ştie că niciodată nu pot fi sunaţi din partea mea sau din partea unor terţi care să le facă promisiuni în numele meu. Nu sunt lucruri pe care vreau să le fac vreodată. Oameni buni, nu credeţi aceşti escroci şi anuntaţi autorităţile dacă aveţi de-a face cu ei. Sunt un om serios şi nu umblu cu astfel de prostii”, a declarat la România TV Andreea Marin.

Aşa a păţit şi o bătrână din Capitală, care a fost sunată de un deţinut din penitenciarul Giurgiu, deţinut condamnat pentru înşelăciune, şi care i-a pretins suma de 1.800 de lei în schimbul unui premiu, din partea Andreei Marin, de 10.000 de euro.

Bătrâna a alertat autorităţile, iar poliţiştii au organizat un flagrant, în urma căruia au prins-o pe complicea bărbatului, cea care trebuia să ridice banii.

Citeşte şi: Peste 700 de înşelăciuni prin metoda „Accidentul”, înregistrate în ultimele luni