Zeci de sirieni, ascunşi într-o casă părăsită şi într-o pădure din Maramureş, au fost prinşi de poliţişti

Poliţiştii au descoperit 39 de sirieni ascunşi într-o casă părăsită şi într-o pădure din apropierea acesteia, în judeţul Maramureş. Anchetatorii fac verificări pentru a afla cum au ajuns migranţii în România.

06 nov. 2016, 16:49
Zeci de sirieni, ascunşi într-o casă părăsită şi într-o pădure din Maramureş, au fost prinşi de poliţişti

Cei 39 de migranţi au fost găsiţi duminică.

Pe raza localităţii Asuaju de Jos au fost depistaţi 39 de cetăţeni străini, care nu aveau asupra lor niciun document de indentitate şi nu îşi puteau justifica prezenţa pe raza localităţii„, a declarat, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, Florina Meteş.

Poliţiştii au sesizat Inspectoratul pentru Imigrări, iar grupul de migranţi a fost dus la Centrul Regional de Cazare şi Proceduri pentru Solicitanţii de Azil Şomcuta Mare.

În continuare se fac cercetări în colaborare cu celalalte instituţii pentru a se stabili cum au ajuns migranţii pe raza localităţii„, a mai spus Florina Meteş.

Potrivit Digi 24, migranţii sunt sirieni, 28 dintre ei fiind descoperiţi într-o casă părăsită aflată în proprietatea unui bărbat dat în urmărire, în timp ce ceilalţi 11 se ascundeau într-o pădure din apropiere.

Citeşte şi Cetăţeni sirieni, prinşi în timp ce încercau să intre ilegal în România


loading...