Zelenski, decis să recupereze Crimeea: „Am elaborat deja o strategie de reconstrucţie în Crimeea după expulzarea forţelor de ocupaţie ruse”

Zelenski îşi vrea Crimeea înapoi şi va face tot ce-i va sta în putinţă să o recupereze. Ucraina va recupera Crimeea de la Rusia prin orice modalitate pe care o consideră corectă, a anunţat peşedintele ucrainean, potrivit agenţiei Reuters. Acesta a precizat că, înainte de a trece la acţiune, se va consulta cu alte ţări.

23 aug. 2022, 23:49
Zelenski, decis să recupereze Crimeea: „Am elaborat deja o strategie de reconstrucţie în Crimeea după expulzarea forţelor de ocupaţie ruse”

Cu ocazia reuniunii Platformei Crimeea, Zelenski a subliniat că Administraţia de la Kiev a finalizat deja o strategie de reconstrucţie a Crimeei, informează Mediafax.

Zelenski, decis să recupereze Crimeea: „Am elaborat deja o strategie de reconstrucţie”

Am elaborat deja o strategie de reconstrucţie în Crimeea după expulzarea forţelor de ocupaţie ruse (…)„, a afirmat preşedintele Ucrainei, citat de agenţia Ukrinform.

Totodată, liderul de la Kiev a reiterat faptul că Ucraina nu va accepta oprirea luptelor pe actuala linie de conflict din estul ţării, respingând, astfel, din nou ideea negocierilor cu Rusia pentru un armistiţiu.

Liderul de la Kiev spune că va negocia cu Rusia doar după retragerea trupelor ruse de pe teritoriul Ucrainei

Săptămâna trecută, Volodimir Zelenski a afirmat că pacea cu Rusia nu este posibilă atât timp cât trupele ruse sunt pe teritoriul ucrainean, cerând mai întâi retragerea armatei ruse pentru a exista perspective de negocieri.

Citeste si Boris Johnson, atac dur la adresa lui Putin: „A încălcat atât de multe acorduri internaţionale încât nu le pot enumera pe toate”

Oamenii care ucid, violează, atacă oraşele noastre civile cu rachete de croazieră zilnic nu pot să vrea pacea„, spunea Zelenski zilele trecute, după întâlnirea pe care a avut-o în oraşul Lviv cu secretarul general al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, şi cu preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan.

Trupele ruse trebuie mai întâi să părăsească teritoriul nostru, apoi vom vedea„, a mai spus liderul de la Kiev, reiterând că nu are încredere în Rusia.

Administraţia de la Moscova a acuzat Kievul în mai multe rânduri că evită negocierile de pace, care sunt întrerupte de multe luni.

Citeste si Priveghiul Dariei Dughina naşte noi controverse: „Cineva aruncat în aer şi ars are sicriu deschis?” FOTO