Zgonea: Un Parlament lipsit de credibilitate şi o justiţie fără dinţi înseamnă un stat pradă grupurilor de interese

Publicat: Sâmbătă, 28 Mai 2016 13:33 // Actualizat: Sâmbătă, 28 Mai 2016 13:59 // Sursa: romaniatv.net

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a declarat, sâmbătă, în cadrul evenimentului Parlamentul Copiilor, că un Parlament lipsit de credibilitate, precum şi o justiţie "fără dinţi" înseamnă un stat care nu funcţionează, care nu poate să aibă gijă de cetăţenii săi şi care este lăsat pradă unor grupuri de interese interne sau externe.

Foto: ziuanews.ro

Valeriu Zgonea, preşedintele Camerei Deputaţilor, a condus simularea de şedinţă de plen la care au participat 131 de elevi din mai multe licee ale Capitalei. ”Trebuie să vă implicaţi mai mult în viaţa cetăţii, în viaţa societăţii. Din păcate, trăim într-o societate în care observăm că sunteţi foarte puţin utilizaţi de către societate. Cei mai mulţi nu sunteţi luaţi în seamă, nu contează ce opinie aveţi”, a spus Zgonea, în faţa elevilor, potrivit adevarul.ro.

Valeriu Zgonea s-a lansat şi într-o critică la adresa actualei clase politice. ”Mulţi dintre oamenii politici de astăzi sunt campioni la ascunderea lucrurilor sub preş, la plasarea responsabilităţii”, a arătat Zgonea, precizând că, astfel, se pierde foarte multă energie, consumată în umilirea şi jignirea adversarilor.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a deplâns faptul că o parte a politicienilor nu renunţă la poziţiile lor, deşi societatea nu-i mai doreşte.”Mulţi din politicieni nu înţeleg semnele, nici atunci când sunt transmise de instituţii fundamentale ale statului român, şi care le transmit, sub o formă sau alta, că este timp să facă un pas în lateral, că societatea aşteaptă altceva de la cei care îşi asumă responsabilitatea de a conduce”, a spus Zgonea.

Potrivit lui Zgonea, ”un Parlament lipsit de credibilitate ca şi o justiţie fără dinţi înseamnă, în definitiv, ca şi o economie care nu funcţionează, un stat foarte slab, un stat care nu poate să aibă gijă de cetăţenii săi şi care este lăsat pradă unor grupuri de interese interne sau externe”.

loading...
5 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
Valeriu Zgonea Valeriu Zgonea presedinte Camera Deputatilor
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
29 mai 08:01
Răspunde | Votează email 0 email
diasporean
Prafologul asta manipuleaza fara rusine . Pai el este primul care contribuie la necredibilitatea parlamentului .. Chiar ca l-au definit bine unii ca fiind lacatus si nu politician .
28 mai 14:04
...Mai 28, 2016Zgonea: Un Parlament lipsit de credibilitate şi o justiţie fără dinţi, înseamnă un stat pradă grupurilor de interesesâm, Mai 28, 2016...
28 mai 13:57
...săi şi care este lăsat pradă unor grupuri de interese interne sau externe”. Sursa flux SOIM: http://www.romaniatv.net/zgonea–un-parlament-lipsit-de-credibilitate-si-o-justitie-fara-dinti–inseamna-un-stat-prada-grupurilor-de-interese_295166.html...
28 mai 13:47
...că un Parlament lipsit de credibilitate, precum şi o justiţie înseamnă "fără dinţi", înseamnă Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
28 mai 13:45
... Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea a declarat, sâmbătă, în...
1
EUR
4.8297
RON
31 Mar
noapte 3 °
zi 5 °
Ultimele joburi adaugate
24 H