Zgonea, despre alegerile din 2016: Nu este un moment în care să punem oamenii noştri în locul oamenilor lor

PSD este, în prezent, un partid care susține un Guvern de tehnocrați și se pregătește pentru alegerile din 2016 pentru a le câștiga, a declarat miercuri președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, președinte executiv al formațiunii social-democrate.

18 nov. 2015, 17:55
Zgonea, despre alegerile din 2016: Nu este un moment în care să punem oamenii noştri în locul oamenilor lor

„Proiectele care sunt importante pentru România și care continuă lucrurile bune pe care le-am făcut le susținem, dacă vin cu alte idei care sunt importante pentru România le susținem. Dacă doamna ministru al Justiției va veni cu un cod al incompatibilităților, să știm odată pentru totdeauna cum putem selecta resursele umane pentru viitoarele funcții, bineînțeles că vom susține cu mare plăcere acest lucru”, a precizat Valeriu Zgonea, întrebat dacă PSD este acum în Opoziție sau la putere.

CITEŞTE ŞI: Valeriu Zgonea, întâlnire informală cu ambasadorul SUA

El a adăugat că va susține un proiect de descentralizare, pentru că este și pe agenda PSD.

„Pentru noi, ca partide politice vechi în România, este un an în care trebuie să ne modernizăm și acesta este mesajul pe care l-a spus și președintele partidului și l-am spus și eu la Congres. Sper ca și colegii mei liberali să înțeleagă același lucru. Nu este un moment în care să punem oamenii noștri în locul oamenilor lor. Sunt destul de mulți nepotriviți la locuri nepotrivite și trebuie să dăm o șansă celor din administrația publică și tinerilor să creadă în acest lucru. România are nevoie de lucrul acesta”, a arătat Zgonea.

Precizările președintelui Camerei Deputaților au fost făcute după ce a primit vizita mai multor ambasadori străini acreditați la București.