Zgonea, după retragerea lui Munteanu: Să vedem dacă Predoiu e pregătit să devină a patra roată la căruţa ridicolă a PNL

Valeriu Zgonea, preşedintele executiv al PSD, a comentat pe Facebook retragerea lui Marian Munteanu din cursa pentru funcţia de primar general al Capitalei. Zgonea crede că Munteanu a fost "demisionat" şi că rămâne de văzut dacă Predoiu a renunţat la visul de a ajunge premierul României.

21 apr. 2016, 11:46
Zgonea, după retragerea lui Munteanu: Să vedem dacă Predoiu e pregătit să devină a patra roată la căruţa ridicolă a PNL

Marian Munteanu a fost ”demisionat”. Niciun lider din ”marele partid” n-a avut curajul să fie lângă el. Au stat pitiți pe margine, fără să-și asume responsabilitatea împărițirii acestui eșec usturător. Rămâne de văzut dacă domnul Predoiu a renunțat cu totul la visele de premier și e pregătit să devină a patra roată la căruța ridicolă a PNL„, a scris Valeriu Zgonea, pe Facebook.

Mai mult, a adăugat acesta, în comparaţie cu PNL, care a nominlizat deja patru candidaţi pentru funcţia de primar general al Capitalei, PSD dovedeşte că este „singurul partid serios”.

Un lucru este clar: PSD a dovedit o dată în plus că este singurul partid serios, care prin Gabi Firea și ceilalți candidați de la sectoare vine cu un proiect concret pentru a îmbunătăți viața bucureștenilor. Restul sunt povești!„, a mai scris Valeriu Zgonea.

CITEŞTE ŞI: Ludovic Orban, despre nominalizarea lui Cătălin Predoiu: O decizie normală. Are şanse mari să câştige Primăria Capitalei