Zgonea: Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe Victor Piţurcă de la naţională

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, sâmbătă, la Timişoara, că antrenorul echipei naţionale de fotbal, "consăteanul" său Victor Piţurcă, ar trebui să fie schimbat, din cauza rezultatului de vineri seară cu echipa Ungariei.

23 mart. 2013, 10:29
Zgonea: Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe Victor Piţurcă de la naţională

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, într-o conferinţă de presă susţinută la Timişoara, unde participă la alegerile pentru conducerea filialei municipale a PSD, că repriza a doua a meciului de fotbal dintre România şi Ungaria care s-a desfăşurat, vineri seară, la Budapesta, a fost cea mai proastă şi că antrenorul Victor Piţurcă ar trebui schimbat.

„Repriza a doua a meciului a fost cea mai proastă, nu am văzut aşa ceva niciodată, noroc că Dumnezeu a fost de data aceasta român. Poate vorbeşte cineva cu Mircea Sandu să îl schimbe pe consăteanul meu Victor Piţurcă de la naţionala României”, a afirmat Zgonea.

Naţionala României a obţinut un punct în meciul cu Ungaria, din preliminariile CM 2014. Tricolorii au fost conduşi cu 0-1 şi 1-2, dar au revenit de fiecare dată, ultima reuşită fiind semnată de Alex Chipciu, în al doilea minut al prelungirilor.