Zgonea: Voi cere bani pentru salariile deputaţilor care au fost aleşi în plus faţă de Legislativul trecut

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat miercuri că va solicita bani la rectificarea bugetară pentru a plăti sumele forfetare şi indemnizaţiile deputaţilor care au fost aleşi în plus faţă de Legislativul trecut, potrivit Agerpres.

09 oct. 2013, 16:21
Zgonea: Voi cere bani pentru salariile deputaţilor care au fost aleşi în plus faţă de Legislativul trecut

‘La rectificarea bugetară voi cere bani pentru a plăti sumele forfetare şi indemnizaţiile pentru parlamentarii care au ieşit peste bugetul preconizat pentru Parlamentul României, acel buget în care noi am mers pe 334 de deputaţi, eu având în acest moment 407. Nu cer pentru mine, nu cer pentru angajaţi, sunt fericit că am intrat în anvelopa bugetară şi chiar am făcut anumite reduceri. Am încercat să reglăm cheltuielile, am anulat toate locurile care erau nebugetate, am făcut tot ce era posibil pentru ca românii care lucrează la Camera Deputaţilor să-şi păstreze locurile de muncă, iar cheltuielile parlamentarilor să nu fie ridicate. Am redus cheltuielile peste tot, cu maşinile, am redus tehnologia informaţiei tot ce înseamnă resurse financiare, încercăm să nu mai cheltuim bani cu hârtia şi cu consumabile pentru imprimante, parlamentarii nu mai stau la hotel’, a spus Zgonea la Palatul Parlamentului.

Zgonea a mai spus că deocamdată nu a trimis o sumă exactă Ministerului de Finanţe, acest subiect fiind discutat la momentul oportun.