Zgonea: Voi scrie personal Comisiei Europene în legătură cu modificările Codului Penal

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a declarat, luni, că va scrie personal Comisiei Europene în legătură cu modificările la Codul Penal şi că a trimis documentele în legătură cu acestea la MAE pentru a fi distribuite tuturor ambasadelor României în statele europene, potrivit Mediafax.

16 dec. 2013, 17:10
Zgonea: Voi scrie personal Comisiei Europene în legătură cu modificările Codului Penal

„Am avut o discuţie cu reprezentanţii ambasadelor şi le-am promis că le trimitem în următoarea perioadă toate documentele necesare. Am trimis şi Ministerului de Externe aceste documente trimise de Comisia juridică, inclusiv rapoartele, să fie distribuite tuturor ambasadelor noastre în statele eruopene. Voi scrie personal Comisiei Europene. Suntem dispuşi să discutăm pe fiecare decizie pe care am luat-o, să demonstrăm”, a spus Zgonea.

El a adăugat că demersul preşedintelui Băsescu este legat de constituirea comisiei de anchetă Nana. „Înţeleg că domnul Băsescu e supărat că am găsit cvorum la Comisia Nana. Eu am înţeles şi voi demonstra cu fapte şi nu cu vorbe, Camera Deputaţilor a luat deciziile corecte în cunoştinţă de cauză, iar preşedintele avea instrumentele de a contesta”, a adăugat Zgonea.

VEZI SI:

Ponta: Am vorbit cu Cazanciuc despre amnistie. Sunt necesare o consultare amplă şi informarea CE