Zi de doliu. S-a stins la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Daniel Leclercq, fostul antrenor al lui Lens, a decedat. Leclercq, care împlinise 70 de ani în septembrie, este singurul tehncian care a reușit să câștige campionatul și Cupa Franței cu RC Lens.

22 nov. 2019, 13:01
Zi de doliu. S-a stins la spital, medicii nu au mai putut face nimic pentru el

„Anunțăm cu mare durere că l-am pierdut pe unul de-al nostru. Jucător, antrenor și figură emblematică a clubului, Daniel Leclerqc va rămâne mereu în memoria noastră. Condoleanțe familiei și apropiaților săi!”, s-a arătat într-un comunicat din partea clubului postat pe rețelele de socializare. 

Daniel Leclercq, fost jucător al lui Marseille și al lui Lens a decedat vineri, 22 noiembrie, la vârsta de 70 de ani. Conform medicilor, Daniel s-a stins din viață în urma unei probleme pulmonare în Martinica, țară în care se mutase de câțiva anu buni.

Poreclit „druidul”, Daniel Leclercq a fost un jucător foarte titrat în tricoul lui „OM”, iar ca antrenor a reușit una dintre cele mai mari surprize din Ligue 1 și anume să câștige campionatul cu Lens în sezonul 1997-1998 și alături de care a câștigat Cupa Franței în sezonul 1998-1999.