Ziaristă moartă la doar 37 de ani. În urmă cu câteva săptâmâni se plângea că nu poate urmări Game of Thrones

Publicat: Luni, 06 Mai 2019 17:48 // Actualizat: Luni, 06 Mai 2019 17:48 // Sursa: romaniatv.net

Rachel Held Evans o cunoscută ziaristă de orientare progresiv creştină, a murit la doar 37 de ani. Ea era mama a doi copii.

Rachel Held Evans a murit în Nashville (Tennessee), după ce a petrecut ultimele două săptămâni în spital, unde se trata pentru o infecţie. Decesul său a fost cauzat de o reacţie alergică a organismului la medicamentele ce i-au fost administrate împotriva infecţiei, astfel că săptăpmâna trecută s-a luat hotărârea plasării lui Rachel în comă indusă. După câteva zile, organismul său a cedat.

Pe 14 aprilie, rachel spunea că se află în spital pentru o răceală, combinată cu reacţie alergică severă la antibiotice, lamentându-se în glumă că va pierde începutul noii serii din Game of Thrones.

Rachel Held Evans era născută pe 8 iunie 1981, în Alabama, familia sa mutându-se în Dayton, Tennessee în 1995, pe când ea avea 14 ani.

Pe lângă editorialele publicate, Rachel Held Evans a avut şi o serie de cărţi, una dintre ele, A Year of Biblical Womanhood, aflându-se în lista de best-seller-uri a New York Times, la categoria carte electronică non-ficţiune.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8421
RON
29 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H