Zidul Parlamentului ar putea fi dărâmat. Preşedintele Camerei Deputaţilor vrea mai mult spaţiu verde

Publicat: Joi, 06 Iunie 2013 13:59 // Actualizat: Joi, 06 Iunie 2013 14:18 // Sursa: RTV.net

Zidul din faţa Palatului Parlamentului ar putea fi dărâmat în curând. Anunţul a fost făcut de preşedintele Camerei Deputaţilor care vrea să facă un concurs de proiecte pentru reamenajarea spaţiului verde din faţa Casei Poporului, informează România TV.

Valeriu Zgonea a anunţat joi că vrea să organizeze un concurs de proiecte pentru reamenajarea spaţiului verde din faţa Casei Poporului.

"Vrem să redăm esplanada locuitorilor Municipilui Bucureşti, dar şi tuturor turiştilor care vin să viziteze Palatul Parlamentului", a spus Zgonea.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a explicat cum va fi organizat concursul, unde se depun proiectele şi cum vor fi acestea făcute publice. Firmele au fost invitate să transforme acest spaţiu într-un "spaţiu urban de calitate".

Regulamentul concursului va fi publicat pe site-ul Camerei Deputaţilor, proiectele vor fi depuse la Camera Deputaţilor şi vor putea fi consultate de toată lumea pe site-ul Camerei. Toţi cei care vor consulta acest site vor avea şi posibilitatea să voteze proiecte care le-au plăcut cel mai mult, a mai explicat Zgonea.

Un juriu va desemna proiectul câştigător.

 

 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 iul 08:10
...care vrea să facă un concurs de proiecte pentru reamenajarea spaţiului verde din faţa Casei Poporului, informează România TV. Citește mai departe… Citeste mai departe ...
1
EUR
4.8744
RON
24 Oct
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H