Zile norocoase 2024. Care sunt momentele în care vei fi lovit de noroc în funcție de zodie

Zile norocoase 2024. Fiecare zi este încărcată cu o energie specială, iar în funcție de zodia în care te-ai născut, norocul poate apărea în viața ta. Iată care sunt cele mai norocoase momente pentru tine anul acesta.

01 feb. 2024, 16:30
Zile norocoase 2024. Care sunt momentele în care vei fi  lovit de noroc în funcție de zodie
Zile norocoase 2024. Care sunt momentele în care vei fi lovit de noroc în funcție de zodie

Zile norocoase 2024. Anul acesta este plin de surprize pentru majoritatea nativilor. Dacă în ultimii ani, cei mai mulți dintre noi am remarcat faptul că am fost înconjurați de o oareceare energie negativă, în 2024 lucrurile urmează să se schimbe. Evenimentele atrale care vor avea loc pe parcursul următorului an, vor  aduce o răsturnare de perspectivă pentru majoritatea zodiilor. Energia Universală se modifică radical, iar atitudinea noastră este gata să se modifice în bine.

Citește și: Horoscop Urania februarie 2024. Luna îndrăgostiţilor nu se dezminte, o zodie primeşte inelul de Valentine’s day

Fiecare dinte zodii va avea parte de o zi pe parcursul acestui an care va fi plină de noroc. Pentru fiecare nativ, data pe care o va descoperi mai jos, pe parcursul articolului, este ziua din 2024, în care va putea să își schimbe viața în direcția în care a visat.

Zile norocoase 2024. Când vei avea parte de schimbări anul acesta

Berbec

Acest an vine la pachet cu nenumărate momente importante pentru zodia Berbec, în special datorită eclipselor care le vor pune la încercare relațiile și îi va îndemna să își exploreze limitele. Cea mai norocoasă zi a anului pentru Berbec este 19 martie 2024, cunoscută și ca Anul Nou Astrologic.

Taur

Acest an debutează favorabil pentru zodia Taur. Energia pozitivă se va menține în prima jumătate a anului, atingând apogeul pe data de 23 mai 2024, când Venus și Jupiter se vor alinia în Taur pe cer. Această conexiune astrologică, una generoasă și armonioasă, va da viață manifestărilor acestei zodii.

Gemeni

Anul 2024 aduce pentru zodia Gemeni oportunitatea de a lua riscuri calculate și de a face alegeri inspirate. Odată cu intrarea lui Jupiter în Gemeni pe 25 mai 2024, se deschide posibilitatea să-și reconfigureze mintea subconștientă. Acest tranzit amplifică curiozitatea și încurajează acceptarea eșecului.

Rac

Ziua cea mai norocoasă din an a zodiei Rac este pe 5 iulie 2023, în timpul Lunii Noi. Ciclurile lunare noi oferă o șansă de a-și revigora energia, de a începe proiecte noi și de a atrage binecuvântări.

Leu

Există o atmosferă mai îmbucurătoare în aspectul romantic al zodiei Leu în acest an, mai ales în timpul Lunii Noi de pe data de 4 august 2024. Această lună nouă formează un sextil puternic cu Jupiter, deschizând noi orizonturi în imaginația acestei zodii și aducând idei proaspete în inima ei.

Fecioară

Luna Plină în Fecioară, pe data de 28 februarie 2024, reprezintă o oportunitate de a transforma haosul în magie. Această fază lunară oferă zodiei posibilitatea de introspecție și confruntare a demonilor interiori.

Balanță

Relațiile sunt centrul atenției zodiei Balanță în anul 2024, iar constelațiile se aliniază pentru o conexiune romantică specială pe data de 4 iunie 2024. Venus va intra într-o aliniere strălucitoare cu inima soarelui, oferind acestei zodii șansa de a explora senzualitatea și de a întâlni persoana care iese din tiparele ei.

Scorpion

Cea mai norocoasă zi a anului pentru zodia Scorpion este pe data de 2 iulie 2024, când Mercur în Rac formează o conexiune benefică cu Neptun în Pești. Acest moment este ideal pentru a visa și a se conecta cu cele mai sălbatice fantezii.

Săgetător

Pe 17 octombrie 2024, Luna Plină în Berbec va lumina casa nouă a Săgetătorului, legată de spiritualitate și călătorii, în aceeași zi în care Venus intră în casa lui. Această conjuncție a planetelor indică o perioadă propice de creștere personală și exprimare a sinelui.

Capricorn

Ziua cea mai norocoasă din acest an a zodiei Capricorn este pe 1 martie 2024, când soarele în Pești formează un sextil plăcut cu Jupiter în Taur. Această aliniere va ilumina aura acestei zodii, făcând-o magnetică și irezistibilă pentru ceilalți.

Vărsător

În 2024, Luna Nouă în Vărsător coincide cu Anul Nou Lunar pe data de 10 februarie, marcând debutul Anului Dragonului. Această zi favorabilă îi va deschide acestui nativ poarta către faimă și succes.

Pești

În anul 2024, zodia Pești are oportunitatea perfectă să înceapă din nou. Este momentul să renunțe la prioritizarea nevoilor altora și să se concentreze pe construirea fundamentelor pentru viața lui visată. Ziua norocoasă a anului este pe data de 11 martie 2024, când Luna Nouă în Pești se aliniază cu Venus, aducând o energie relaxantă și revigorantă.

Citește și: Horoscop 2 februarie 2024. Zi aglomerată la muncă şi cu provocări în relaţie. Apar şi probleme de sănătate