Zilele îi sunt numărate. Un celebru sportiv mai are doar trei luni de trăit

Medicii sunt îngrijoraţi cu privire la starea de sănătate a fostului jucător de fotbal american OJ Simpson, despre care apreciază că mai are doar câteva luni de trăit, din cauza unei forme rare de diabet.

18 iul. 2013, 13:25
Zilele îi sunt numărate. Un celebru sportiv mai are doar trei luni de trăit

O formă rară de diabet, de care suferă fostul jucător de fotbal american OJ Simpson, i-ar putea fi fatală acestuia, medicii anunţând că mai are de trăit doar trei săptămâni de trăit. Tensiunea arterială sporită şi lipsa de activitate fizică îi fac pe medici să fie destul de sceptici cu privire la şansele sale de a-şi putea ispăşi prea multă vreme sentinţa de 33 de ani de închisoare, pe care a primit-o în urmă cu patru ani.

Ozzie Fumo, avocatul lui OJ Simpson, a declarat însă pentru Daily Mail că fostul sportiv se simte bine şi nu s-a plâns de probleme de sănătate.

Totuşi, fostul sportiv, care a împlinit luna aceasta 66 de ani, a ajuns în spatele gratiilor la o greutate de 136 kilograme, iar medicii penitenciarului încearcă să-l convingă să mănânce mai sănătos. „Lui OJ nu-i pasă. El ştie că nu va ieşi din închisoare, aşa că refuză să aibă grijă de el însuşi„, spun medicii, care explică astfel cum a ajuns OJ în pragul morţii.

O.J.Simpson a fost condamnat în 2008 la 33 de ani de închisoare, cu un minim de 9 ani până la recursul la eliberarea condiţionată. El a fost găsit vinovat în 12 capete de acuzare, printre care răpire şi jaf armat, pentru un incident petrecut în 2007. OJ Simpson a fost protagonistul unui proces celebru la începutul anilor ’90, el fiind gasit nevinovat în procesul în care era acuzat că şi-a omorât fosta soţie şi pe amentul acesteia.