Zilele norocoase ale fiecărei zodii. Cine dă vineri petrecere şi cine câştigă duminică la Loto

Fiecare semn zodiacal are o zi norocoasă a săptămânii – Norocul este un subiect oarecum divizat, unii oameni o lasă pe seama sorții, iar alții cred că îți creezi singur norocul.

18 nov. 2021, 18:47
Zilele norocoase ale fiecărei zodii. Cine dă vineri petrecere şi cine câştigă duminică la Loto

Zilele norocoase ale fiecărei zodii – Lunea este benefică pentru Rac, Duminica pentru Leu….

Deși norocul nu poate fi observat sau studiat științific, majoritatea oamenilor au simțit ceea ce credeau că sunt „momente norocoase” în viața lor. Știați că pe parcursul săptămânii sunt zile care sunt cele mai norocoase pentru voi?

Nu ar fi frumos să știți ce zi a săptămânii este bună să programați acel interviu pentru un loc de muncă mai bun sau ce zile sunt mai bune pentru a vă prezenta noile idei pentru un proiect viitor? Astrologia influențează aproape fiecare aspect al vieții noastre, iar norocul nu face excepție. Astrologia ne arată cum să avem noroc, deoarece dezvăluie energia care va influența oamenii în anumite momente. Fiecare semn zodiacal este guvernat de una sau mai multe planete, ceea ce înseamnă că acea planetă influențează puternic acel semn. De exemplu, Berbecul este condus de Marte. Marte se preocupă de voință, impuls și pasiune. Nu este de mirare, deci, că cei născuți sub semnul Berbec sunt predispuși la aceste caracteristici.

Horoscop Cristina Demetrescu. Totul se schimbă în noaptea asta, majoritatea zodiilor dau un restart dureros, se pierd bani, se pierd iubiri
În mod similar, fiecare zi a săptămânii este guvernată de o planetă. Energiile fiecărei zile sunt afectate de planeta care stăpânește asupra ei, făcându-le mai norocoase pentru anumite semne. Aflați în cele ce urmează care zi din săptămână este cea mai norocoasă pentru voi, în funcție de semnul zodiacal.

Ziua de luni: Zodia Rac (22 iunie – 21 iulie)
Racii sunt intuitivi emoțional și grijulii. Sunt conduși de Lună, o planetă visătoare și misterioasă. Racul stăpânește luni, o zi în care există puține sărbători. Dar nu pentru voi, având în vedere că Luni este ziua cea mai norocoasă a săptămânii pentru tine, sporindu-ți simțurile. Aceasta este o zi excelentă pentru a lucra la programul tău viitor, pentru a face ceva creativ sau pentru a-ți investi timpul și banii în ceva nou.

Horoscop Sărbători 2021 Pavel Globa. Cele patru zodii norocoase din decembrie
Ziua de marți: Zodia Berbec (21 martie – 20 aprilie) și Zodia Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Berbecul este condus de Marte, care este o planetă care promovează pasiunea, determinarea și conducerea. Marți este, de asemenea, condusă de Marte, oferind acestei zile o calitate puternică pentru Berbec.

Această zi oferă Berbecului un sentiment de rezoluție și abilitatea de a îndeplini o sarcină până la finalizarea sa cu succes.

Aceasta este o zi bună de asemenea pentru Scorpioni, care se pot angaja în noi aventuri, pot finaliza un proiect sau a purta o conversație dificilă, care le permite să își spună adevărul.

Ambii nativi vor simți în această zi că și-au găsit scopul suprem și misiunea din săptămâna respectivă. Scorpionii, ca și Berbecul, sunt conduși de Marte, dar a fi un semn de apă înseamnă că energia lui Marte afectează Scorpionii într-un mod mai fluid și mai emoțional decât pe Berbeci. Scorpionii, lipsiți de determinare, vor găsi că aceasta este o zi excelentă pentru a îndeplini orice sarcină.

Ziua de miercuri: Zodia Gemeni (22 mai – 21 iunie), Zodia Fecioară (23 august – 22 septembrie) și Zodia Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)
La fel ca Gemenii, Fecioarele sunt conduse de planeta Mercur, însă cu toate acestea, influența sa se manifestă într-o manieră puțin mai întemeiată și orientată spre muncă decât o face asupra Gemenilor.

Energia de la Mercur la Fecioară este stabilă, responsabilă și socială. Mercur stăpânește ziua de Miercuri, făcând din această zi cea mai fructuoasă zi a săptămânii pentru Fecioare, dar și pentru nativii din zodia Gemeni și Vărsător, mai ales în ceea ce privește comunicarea.

Încercați să vă concentrați asupra comunicării, muncii fizice sau exercițiilor fizice sau să treceți peste documentele legale pentru a beneficia de calitățile care promovează succesul acestei energii, potrivit Ce spun astrele

Ziua de joi: Zodia Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie) și Zodia Pești (19 februarie – 20 martie)
Săgetătorul este un semn optimist, condus de Jupiter, planeta bunăvoinței. Jupiter este o planetă generoasă care promovează expansiunea și regulile stabilite pentru ziua de Joi. Săgetătorii vor găsi joi o zi deosebit de norocoasă, care încurajează creșterea personală. Aceasta este o zi minunată pentru Săgetători să cristalizeze o afacere, să călătorească pentru afaceri sau să lucreze cu bani în orice mod.

Peștii, la fel ca Săgetătorii, sunt conduși de Jupiter , făcând ziua de joi, ziua lor norocoasă. Peștii sunt visători și plini de imaginație, iar energia furnizată în ziua de joi, guvernată de Jupiter, transformă această energie în acțiune. Această zi încurajează sentimentele de încredere în sine și conexiunea cu înțelepciunea internă. Aceasta este o zi fabuloasă pentru ca Peștii să transforme visele în realitate.

Ziua de vineri: Zodia Taur (21 aprilie – 21 mai) și Zodia Balanţă (23 septembrie – 22 octombrie)
Nativul Taur este condus de Venus, planeta senzuală și seducătoare, care domnește și vinerea. Vinerea este o zi de sărbătoare care face ca majoritatea oamenilor să se bucure de prezența ei. Venus este o planetă care promovează sentimentele de dragoste și jovialitate, care influențează și mai mult sentimentele vesele pe care vinerea tinde să le încurajeze.

Aceasta este o zi excelentă și pentru nativii din zodia Balanță pentru a organiza o petrecere fabuloasă, pentru a planifica o masă extravagantă sau pentru a găsi noua ținută perfectă pe care o caută.

Atât nativii din zodia Taur, cât și nativii din zodia Balanță pot avea clipe romantice extraordinare în această zi, deci este încurajată dragostea, tandrețea și afecțiunea. Balanțele vor experimenta un echilibru și o claritate intense în această zi și este ziua perfectă pentru crearea sau decorarea casei sau a altor zone.

Ziua de sâmbătă: Zodia Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)
Capricornii sunt responsabili și muncitori și sunt conduși de planeta severă și paternă, Saturn. Nu este de mirare că nativii din zodia Capricorn sunt atât de întemeiați. Saturn guvernează Sâmbăta, o zi care altfel ar putea părea relaxantă și chiar leneșă.

Pentru Capricorni, aceasta este ziua pentru a face lucrurile și a le face cu succes. Aceasta este o zi excelentă pentru ca nativii Capricorni să termine un proiect, să facă muncă fizică sau să echilibreze sau să aibă grijă de situația financiară.

Ziua de duminică: Zodia Leu (22 iulie – 22 august)
Furioși și pasionali, Leii sunt conduși de Soare. După cum ne putem imagina, energiile Soarelui sunt strălucitoare, calde și guvernează ziua de Duminică.

Aceasta este o zi care pare să explodeze cu energie și recunoștință pentru viață. Influența energiei de duminică îl stimulează pe nativul Leu și îl îndeamnă spre auto-exprimare. Aceasta este o zi fabuloasă pentru a face ceva auto-indulgent, aventuros sau o activitate care pune personalitatea ta plină de viață în centrul reflectoarelor.