Zina Dumitrescu, interviu din azil. Creatoarea de modă se pregăteşte de nunta fiului său VIDEO

Zina Dumitrescu se pregăteşte de un eveniment foarte important în viaţa sa. Fiul ei se căsătoreşte, iar creatoare de modă şi-a pregătit deja ţinuta pentru petrecere. Mama Zina a povestit într-un interviu pentru România TV care este cea mai mare dorinţă a sa, dar şi care sunt planurile de viitor.

06 iun. 2014, 16:28
Zina Dumitrescu, interviu din azil. Creatoarea de modă se pregăteşte de nunta fiului său VIDEO

Zina Dumitrescu va ieşi în această toamnă din azilul în care şi-a petrecut ultimii trei ani. Creatoarea de modă va participa la un eveniment pe care îl aşteaptă de mult. Fiul ei se căsătoreşte.

În afară de o rochie pe care o să mi-o fac, n-am ce să pregătesc în mod special. El trebuie să se pregătească sufleteşte pentru treaba asta. O rochie roşie, lungă, paietată, o creaţie de-a mea. Nora fiind elveţiancă îi aduce rochia mama ei din Elveţia„, a spus, la România TV, Zina Dumitrescu.

Mama Zina mai are o dorinţă: vrea să devină bunică.

Citeşte şi Zina Dumitrescu, spovedită de patru preoţi la azil

Să facă o fetiţă, să o cheme Carina. Aşa îmi place mie, Carina Alexandra. L-am întrebat pe Cătălin când şi a spus când vrea Dumnezeu„, a spus creatoarea de modă.

Zina Dumitrescu a povestit pentru România TV şi cum îşi petrece timpul la azil.

Fac sport mult, mă plimb, citesc, mă uit la tv, masa de prânz, mai stăm la o şuetă, trece timpul. Sunt două doamne cu care stau mai mult de vorbă. A venit Valentina Pelinel, a venit şi Cătălin Botezatu înainte de a avea problema cu sănătatea, vin foarte mulţi prieteni. Acum Cătălin are problema asta de sănătate şi voiam să facem o colecţie, dar să treacă perioada asta şi apoi ne vedem„, a spus aceasta.

Zina Dumitrescu împlineşte luna aceasta 78 de ani şi ştie deja ce cadou îşi doreşte: „Sănătate, să fiu sănătoasă şi ştiu că o să vină prietenii cu cadouri, fiecare ce simte că mi-ar face mie plăcere„.

Citeşte şi Creatoarea de modă Zina Dumitrescu, bătută crunt şi băgată în comă de fostul soţ