Zina Dumitrescu şi-a găsit jumătatea. Noul său partener are 82 de ani şi îi este coleg la azil

La varsta de 81 de ani, Zina Dumitrescu primeste un dar nesperat de la viata si are din nou pentru ce sa traiasca. Supranumita "Mama modelingului romanesc", creatoarea de moda si-a gasit la azilul unde locuieste un companion care i-a devenit mai mult decat un prieten.

22 sept. 2017, 16:42
Zina Dumitrescu şi-a găsit jumătatea. Noul său partener are 82 de ani şi îi este coleg la azil

Aflata de mai bine de 6 ani la asezamantul pentru seniori „Casa Snagov”, din localitatea Germanesti, un azil cochet aflat la o aruncatura de bat de Bucuresti, Zina Dumitrescu traverseaza o perioada extraordinara.

De cateva luni, in viata octogenarei si-a facut aparitia un barbat cu care a inceput sa se inteleaga de minune.

Ion L. locuieste la acelasi azil de batrani, are 82 de ani, deci este cu un an mai in etate ca „Mama Zina” si are aceleasi pasiuni si activitati ca si fosta creatoare de moda. Apropierea dintre cei doi s-a produs treptat, domnul Ion ajungand la azil in urma cu un an si jumatate.

Nu este insa singurul caz de „indragosteala” care se petrece la azilul Snagov, intre doua persoane cu varsta inaintata.

Sa stiti ca ne-am gandit ce ar trebui sa facem daca ei ne vor solicita, la un moment dat, sa locuiasca in aceeasi camera. Pana acum nu s-a intamplat. Cunoscand mentalitatea persoanelor de varsta a treia, tabieturile si nevoia lor de a nu face schimbari majore in viata, cred ca acest lucru nu se va intampla nici in cazul doamnei Zina. In trecut insa, ne-am confruntat cu situatii de acest fel. O doamna in varsta, cu un picior amputat, s-a indragostit de un domn fara picior, aflat in situatia ei. La un moment dat, ne-au cerut sa locuiasca impreuna. Pana la urma, decizia am luat-o foarte usor pentru ca fiul doamnei s-a impotrivit si noi am fost nevoiti sa tinem cont de doleantele apartinatorului, familiei. Ei si-au trait povestea stand in camera separate. Doamna Zina are un prieten. Este vorba despre o alta persoana internata la noi. Petrec impreuna cea mai mare parte a zilei. El are 82 de ani, ea 81, dar sa ii vedeti cat sunt de draguti impreuna. Ce fac toata ziua? Ce sa faca: joaca table, ies de doua ori pe zi si fac plimbari lungi, comenteaza, se uita impreuna la televizor si vorbesc ore in sir si nu se mai satura. Chiar si la masa stau impreuna. Suntem fascinati de ce surpriza a putut viata sa ii ofere doamnei Zina. Noi toti suntem alaturi de ei si ii incurajam. Sunt frumosi impreuna, toata lumea ii iubeste! Astfel de povesti vezi mai rar„, a declarat Ion Cassian, proprietarul azilului unde se afla Mama Zina, pentru WOWbiz.ro.

Citeşte şi Zina Dumitrescu, vizitată mereu de o super VEDETĂ. Cine se îmbracă cel mai BINE