Zina Dumitrescu: „Vreau să o văd mireasă pe Valentina Pelinel”

Creatoarea de modă, care de câțiva ani stă la azil, a făcut dezvăluiri despre Valentina pelinel în cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.

08 ian. 2016, 13:22
Zina Dumitrescu: „Vreau să o văd mireasă pe Valentina Pelinel”

Zina Dumitrescu are o relație extrem de apropiată cu Valentina Pelinel, care o și vizitează destul de des la azilul la care creatoarea de modă se află.

Creatoarea de modă a vorbit, în cadrul unui interviu de la Antena Stars, despre inelul cu diamant de pe degetul fostului model, despre care s-a speculat că ar fi de la Cristi Borcea, cel despre care, de altfel, se crede și că ar fi tatăl copilului pe care blonda îl așteaptă.

„Vine foarte des la mine, este ca și copilul meu. Nu am descoperit-o degeaba, că să faci succes în America nu e de ici, de colo. Tot nu pot să cred chestia asta cu Borcea, așa cum o cunosc eu pe Valentina. Am văzut diamantul de pe deget, dar nu cred că este de la Borcea, cred că este de la Cristi Boureanu, scrie libertatea.ro.

Nu îmi vine să cred pentru că ştiu că pe Boureanu îl iubea foarte mult şi acum a trecut la alt Cristi. Valentina ar trebui să-şi găsească un bărbat, dar nu unul însurat. 

Ultima dată când a venit la mine, a fost acum vreo două săptămâni şi mi-a zis că vine bebele. Nu a schimbat-o sarcina, absolut deloc. Valentina îşi dorea foarte mult un copil, de multă vreme”, a declarat Zina Dumitrescu.

„M-aș bucura să o văd din nou în rochie de mireasă, dar nu cu Borcea. Pe lângă inimă mai există și rațiune”, a mai spus ea. 

Zina Dumitrescu a mărturisit că este convinsă că Valentina Pelinel va fi o mamă bună.

Valentina Pelinel a anunțat, pe 4 ianuarie 2016, că este însărcinată și că urmează să aducă pe lume un băiețel. Imediat după anunțul blondei, au apărut speculații că bebelușul ar fi al lui Cristi Borcea, deși fostul model nu a dezvăluit numele celui cu care a conceput copilul. Soția lui Cristi Borcea, Alina Vidican, a ieșit la atac, aruncându-i vorbe grele Valentinei Pelinel care, la rândul ei, a ripostat vehement la acuzele care i se aduc.