ZIUA COPILULUI: Micuţii s-au jucat cu echipamentele reale ale Ministerului de Interne VIDEO

Copiii s-au jucat, de 1 iunie, de-a hoţii şi vardiştii cu echipamente reale. Ministerul de Interne şi-a deschis porţile de Ziua copilului şi a expus cea mai bună tehnică a sa. Un băieţel de doar 11 ani a primit o diplomă pentru curaj şi uniforma onorifică a pompierilor. Adrian şi-a salvat fratele dintr-un incendiu până să intervină pompierii. Iar asta, cu riscul vieţii sale.

01 iun. 2015, 11:57
ZIUA COPILULUI: Micuţii s-au jucat cu echipamentele reale ale Ministerului de Interne VIDEO

Copiii au avut de 1 iunie jucării în mărime reală. Maşinile de pompieri, poliţie şi jandarmi, dar şi armele şi uniformele lor au fost la dispoziţia celor mici. Curtea Ministerului de interne s-a umplut ochi de copiii încântaţi de elicoptere, câinii de poliţie şi demonstraţiile jandarmilor. Şi dacă tot le-au luat echipamentele, copiii le-au luat chiar şi funcţiile celor de la Ministerul de Interne.

Cel mai emoţionant moment a fost cel în care un băieţel de 11 ani a primit cea mai înaltă distincţie a pompierilor. Adrian Mate nu a stat pe gânduri când casa lor a luat foc şi chiar dacă s-a ales cu arsuri groaznice, şi-a salvat fratele mai mic până să ajungă pompierii.

Citeşte şi: KLAUS IOHANNIS, vizitat de zeci de copii la Cotroceni: „Iohannis e bogat. Pe Băsescu l-a dat afară” VIDEO