Ziua de VINERI 13 a purtat NOROC pentru un bărbat din Satu Mare. Vezi cât a câştigat la păcănele

Ziua de vineri 13 este ziua care i-a schimbat viaţa unui jandarm din Satu Mare. Bărbatul a câştigat nu mai puţin de 100.000 de euro la păcănele, la o agenţie Stanleybet, informează România TV.

16 iun. 2014, 16:46
Ziua de VINERI 13 a purtat NOROC pentru un bărbat din Satu Mare. Vezi cât a câştigat la păcănele

În data de 13 iunie, bărbatul mergea la pescuit. S-a oprit însă la o agenţie de pariuri Stanleybet, pentru a-şi lăsa biletele completate cu meciuri pentru Cupa Mondială. La ieşire din agenţie, bărbatul a văzut aparatul de păcănele şi a decis să îşi încerce norocul. Deşi era data de 13, el a câştigat peste 100.000 de euro.

„E ca și cum am câștigat eu Cupa Mondială”, a afirmat sătmăreanul după ce aparatul a intrat în specială și i-a oferit cel mai mare premiu de anul acesta la sloturi : 472.253,32 lei.

Cu banii pe care îi va primi pe data de 19 iunie, bărbatul vrea să îşi achiziţioneze o casă: „Mă credeam un om simplu cu prea puțin noroc, dar ziua de 13, împrejurarea și suta de mii de euro mi-au schimbat  părerea despre noroc. Cu siguranță îmi voi lua o casă”.

Bărbatul are 47 de ani şi este jandarm în Satu Mare. Acesta este al cincilea român care în 2014 câştigă marele premiu la acest tip de aparat.

După doar 3 zile, tot un sătmărean, un tânăr de 39 ani, abia venit de la muncă din străinătate, de profesie zidar, joacă la un aparat Mega Jackpot din altă agenție Stanleybet, tot din Satu Mare, caștigând frumoasa sumă de 210.942,89 lei.

„Recunosc, nu mă pricep la jocuri, dar imi plac. Exact când voiam să mă opresc din jucat, au apărut pe ecran cele 5 gorile și am știut că e de bine! Merit și eu, în sfârșit, o vacanță!”, a spus al doilea norocos. Astfel premiul Mega Jackpot cu numărul 37 a rămas tot în Satu Mare.

Ambii câștigători își vor primi banii cash de la organizatori, joi, 19 iunie în agenția din Bulevardul Cloșca, SATU MARE. Multiplul campion mondial la skandenberg şi ambasador al Megajackpot  Ion „Iron” Oncescu le va înmana sătmărenilor valizele blindate cu bani.