Ziua Forţelor Terestre. Parada torţelor şi demostraţii militare, imagini spectaculoase VIDEO

Publicat: Duminică, 24 Aprilie 2016 09:01 // Actualizat: Duminică, 24 Aprilie 2016 09:08 // Sursa: romaniatv.net

Defilare impresionantă cu torţe de Ziua Forţelor Terestre. Fascinaţi de militari și de munca lor, bucureștenii i-au însoţit kilometri întregi pe bulevardele principale ale Capitalei. În parcul Tineretului din Bucureşti, soldaţii români au făcut şi exerciţii demonstrative şi au prezentat armamentul din dotare. Tancurile şi blindatele au fost punctul de atracţie.

Sărbătoarea infanteriștilor s-a încheiat sâmbătă seară cu cea mai mare retragere cu torţe organizată până acum de Ziua Forţelor Terestre. Zeci de militari au defilat 7 kilometri prin centrul Capitalei.

În Parcul Tineretului, militarii au simulat scene care pot fi întâlnite doar în teatrele de război. Câinii special antrenaţi au descoperit un pachet cu substanţe explozive, militarii au început operaţiunile pentru îndepărtarea pericolului. Pentru detonarea coletului suspect a fost folosit un robot controlat de la distanţă.

Cei mai încântaţi au fost copiii, care au avut ocazia să descopere armamentul din dotarea Armatei.

Potrivit România TV, una dintre principalele atracţii a fost tancul românesc bizon. Echipajul este format din patru membri şi este dotat cu tun mitraliea şi lansator de grenade. Tancul poate distruge o ţinta aflată la 6 km distanţă.

Manifestările militarilor de Ziua Forţelor Terestre a devenit deja o tradiţie şi se sărbptoreşte în fiecare an de Sfântul Gheorghe.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
blindate militari Sfântul Gheorghe soldaţi tancuri Ziua Forţelor Terestre
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
24 apr 09:18
... Defilare impresionantă cu torţe de ziua fortelor terestre. Fascinaţi de militari și de munca...
24 apr 09:07
...militari și de munca lor, bucureștenii i-au însoţit kilometri întregi pe bulevardele principale ale Capitalei. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7789
RON
19 Feb
noapte 4 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H