Ziua Franţei: Un balcon de bloc s-a prăbuşit în timpul focurilor de artificii. Patru persoane sunt grav rănite

Un grup de aproximativ zece persoane care admirau focurile de artificii organizate cu prilejul Zilei Franţei, din balconul unei locuinţe, au fost grav rănite după ce balconul s-a prăbuşit pe neaşteptate, rănind grav cel puţin şapte persoane, între care patru sunt în stare gravă.

15 iul. 2018, 10:50
Ziua Franţei: Un balcon de bloc s-a prăbuşit în timpul focurilor de artificii. Patru persoane sunt grav rănite

Accidentul s-a produs după ce balconul în care se aflau aproximativ zece persoane a cedat pe neaşteptate, iar şapte dintre acestea au fost rănite, între care patru sunt în stare gravă. Nefericitul eveniment s-a produs la Soulac-sur-Mere (Gironde), au informat pompierii. 

O femeie de 48 de ani a fost transportată „în stare gravă”, cu elicopterul, la un spital din Bordeaux, a mai precizat aceeaşi sursă.

Citeşte şi Doi motociclişti s-au lovit în timpul paradei de Ziua Franţei, în faţa preşedintelui Macron VIDEO

În acest accident au mai fost răniţi grav un bărbat şi o femeie, ambii în vârstă de 20 de ani şi un bărbat de 48 de ani. Aceste persoane s-au rănit în cădere, după ce balconul a cedat. Încă trei persoane au suferit răni uşoare.

Potrivit postului de radio France Bleu Gironde, este vorba despre un grup de turişti francezi care închiriaseră special pentru această ocazie, imobilul al cărui balcon s-a prăbuşit, în staţiunea baleară.

Autorităţile au deschs o anchetă în cazul acestui accident.