Ziua în care omul a întâlnit primul OZN, în spaţiul extraterestru. Mărturii tulburătoare VIDEO

S-au împlinit, pe 20 iulie, 46 de ani de când primul om a pășit pe Lună. Dar înainte de asta s-a mai întâmplat ceva: a fost prima dată când omul, călător în spațiul extraterestru, a întâlnit un OZN. Un „obiect zburător neidentificat".

27 iul. 2015, 09:39
Ziua în care omul a întâlnit primul OZN, în spaţiul extraterestru. Mărturii tulburătoare VIDEO
Ceva a fost acolo, plutind în spațiu, dincolo de hubloul lui Apollo 11. Era „acolo, suficient de aproape pentru a fi salutat”, așa cum avea să istorisească Col. Buzz Aldrin câțiva ani mai târziu. Echipajul Apollo 11, în drum spre Lună, a întâlnit un obiect zburător neidentificat. Asta nu înseamnă neapărat că era vorba despre omuleți verzi într-o navă spațială de pe altă planetă. Dar ceva a fost acolo. În cel mai pur sens al cuvintelor „obiect zburător neidentificat”. Este exact ceea ce a fost. Și chiar și acum rămâne… neidentificat.
 

S-au împlinit, pe 20 iulie, 46 de ani de când primul om a pășit pe Lună. Dar înainte de asta s-a mai întâmplat ceva: a fost prima dată când omul, călător în spațiul extraterestru, a întâlnit un OZN. Un „obiect zburător neidentificat”. În urmă cu exact un an, Aldrin a intrat pe chatul unei cunoscute publicații online și a cerut: „Întrebați-mă orice!”. A fost o mișcare caracteristică pentru Aldrin, care s-a bucurat întotdeauna de atenția publicului; „Buzz ar merge și la deschiderea unui plic, dacă asta îi aduce publicitate”, spunea o dată un prieten al lui.
Iar când a fost întrebat despre obiectul acela întâlnit în spațiul extraterestru, a declarat: „Am observat o lumină pe hublou, o lumină care părea să fie în mișcare alături de noi”, a spus el pe chat. „Au fost multe explicații care puteau fi date, altele decât că era o altă navă…

Citește mai departe pe ANTENA SATELOR