Ziua Internaţională fără sutien: Fetiţele dulci din Bucureşti s-au conformat FOTO

13 octombrie este Ziua Internațională fără sutien. Femeile din întreaga lume sunt încurajate să-şi lase sutienele acasă pentru a atrage atenţia asupra riscurilor cancerului mamar. Astăzi, femeile sunt îndemnate să renunţe la lenjeria intimă şi să se simtă libere şi sexy.

13 oct. 2017, 18:39

13 octombrie e „Ziua Internațională Fără Sutien”, o sărbătoare menită să sporească conștientizarea privind sănătatea femeilor. Cu ocazia asta, zeci de bucureștence au renunțat la sutien și s-au lăsat fotografiate pentru un pictorial inedit pe Facebook.

Fotograful Cristian Bulugea, Daydreamerro, a convins o mulțime de femei din Capitală să-și lase sutienele acasă și să devină vedetele galeriei sale foto.

„Avem un album care ne arata cat de frumoase sunteti in fiecare zi cand va intalnim in drumurile noastre. Speram ca si noi vom invata sa reactionam pe masura atunci cand va purtati asa. Si poate ca o sa invatam sa nu mai fluieram ca pe stadion…Si sa folosim poate cuvinte potrivite sau un zambet! Sa nu purtati sutien pe sub haine este o normalitate pe care trebuie sa o percepem ca un lucru firesc, sanatos si frumos. „Braless Bucharest” vine sa spuna „Happy No Bra Day” tuturor celor care maine si nu numai vor alege sa nu poarte sutien. Noua ne place sa va vedem asa!”, scrie autorul albumului.

Dacă vrei să vezi toată seria „Braless Bucharest”.