Ziua Izabelei 2024. Cum arată acum tânăra care în 2015 a creat isterie pe Facebook după ce a invitat toată România la ziua ei, din greșeală

În urmă cu 9 ani, sute de mii de români spuneau că merg la „Ziua Izabelei” și se distrau copios pe seama evenimentului. Acum, Izabela are 21 de ani și este studentă.

21 mart. 2024, 16:33

Izabela și Sara, două fetițe din Constanța, au creat în 2015 un eveniment public intitulat „Ziua Izabelei”. O greșeală minoră a generat o întreagă isterie în toată țara pentru că în mai puțin de 24 de ore peste 100 de mii de persoane își anunțaseră prezența. Acum, tânăra a împlinit 21 de ani și mulți se întreabă ce mai face și cum arată Izabela.

În urmă cu 9 ani, românii vorbeau și se amuzau pe seama evenimentului „Ziua Izabelei”. Izabela, care urma să împlinească 12 ani atunci, a creat evenimentul pe Facebook, pentru ai chema pe prietenii săi la ziua ei, la ea acasă, într-o comună din Constanța. Pentru că evenimentul era setat ca fiind unul public, rând pe rând mii de utilizatori au răspuns „Particip” la invitație.

Citește și: Hollywood-ul este în doliu! Actorul din „Blade Runner”, care a jucat în peste 220 de roluri, s-a stins din viață

Conturi false cu numele Traian Băsescu, Leonardo DiCaprio sau Eminem au răspuns pozitiv invitației care a generat o nebunie la începutul anului 2015, de care oamenii nu au uitat nici în prezent. Mama ei a explicat la acea vreme că totul a fost o greșeală nevinovată.

„Toată lumea mă întreabă, toată lumea zice că vin şi eu, vin şi eu. Nu se mai ţine ziua Izabelei! A fost, nu ştiu, o simplă greşeală, au făcut ele o pagină… Au scris data de naştere acolo şi de aici a plecat. În loc să trimită doar prietenilor ei, a trimis la toată lumea. Eu o controlez în fiecare seară ce face, ce scrie, dar eu ştiu ce va face de acum? Sper să nu mai facă o asemenea prostie”, spunea pe vremea aceea Valentina Stoneciu.

Psihologii trăgeau un semnal de alarmă atunci cu privire la accesul copiilor la rețelele sociale.

„Cauza este foarte mică, dacă nu primeşte explicaţiile corespunzătoare, şi efectul uriaş. Este o zonă pe care părinţii ar trebui să o supravegheze îndeaproape. Din păcate, a sta cu ochii pe ceea ce face copilul în mediul virtual nu este o acţiune de tip poliţienesc. Ci mai degrabă ar trebui să fie integrată în tot ceea ce se numeşte relaţia cu copilul şi atenţia pe care părintele o are în toate acţiunile pe care el le face. O explicaţie de tipul ‘nu e bine’ nu va face decât să creeze şi mai multă confuzie”, spunea pe vremea acees psihologul Cristina Fulop.

Citește și: Decizia radicală luată de fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică jr! Violeta decisă să se mute din casa mamei: „Am făcut acest plan, să ne mutăm împreună”

Ziua Izabelei în 2024

Acum, Izabela Stoenciu este studentă la Universitatea Spiru Haret și a împlinit 21 de ani pe 20 martie, potrivit informațiilor publicate de ea pe rețelele sociale. Este foarte activă în mediul online, unde publică imagini în ipostaze îndrăznețe, fetița din trecut devenind o studentă veselă și plină de viață.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Izabela (@izabelutzn)