ZIUA JANDARMERIEI ROMÂNE. Evenimente speciale în parcul Herăstrău, cu tiroliană şi echipamentele de protecţie antiteroristă

"EXPOJandarmeria" are loc, duminică, în Parcul Herăstrău, cu prilejul sărbătoririi a 167 ani de la înfiinţarea Jandarmeriei Române.

02 apr. 2017, 05:56
ZIUA JANDARMERIEI ROMÂNE. Evenimente speciale în parcul Herăstrău, cu tiroliană şi echipamentele de protecţie antiteroristă

Tiroliana, artele marţiale, maşinile speciale de intervenţie, echipamentele de protecţie antiteroristă şi cei mai bine antrenaţi jandarmi vor fi atracţia evenimentului.

„Nu vor lipsi jandarmii montani, care vor prezenta exerciţii demonstrative spectaculoase, fanfara interactivă, standul de misiuni internaţionale, precum şi cel de prezentare a ofertei educaţionale pentru cei interesaţi să urmeze o carieră militară. Cei mici vor putea să încerce echipamentul jandarmilor, să înveţe tehnici de autoapărare, să folosească instalaţiile acustice şi luminoase din maşinile de intervenţie şi, cel mai important, să afle despre misiunile şi rolul Jandarmeriei Române”, se arată într-un comunicat al Jandarmeriei Române.

De la ora 11:00, va avea loc „Crosul Jandarmeriei Române”, competiţie la care vor participa jandarmi, studenţi jandarmi din cadrul Academiei de Poliţie, dar şi orice persoană interesată.

Distanţa de alergare este de 1.500 metri, iar înscrierea se va face în baza unui act de identitate la intrarea în Parcul Herăstrău (intrarea Charles de Gaulle).


loading...