Ziua Judecăţii, la Bucureşti. Peste 1.200 de karateka intră în competiţie, în Capitală

Peste 1.200 de sportivi din 21 de ţări vor participa la ediţia a 10-a a Openului Judgementday România 2014, care va avea loc sâmbătă şi duminică la Sala Lucian Grigorescu din Bucureşti.

28 nov. 2014, 06:29

Una dintre cele mai importante competiţii de arte marţiale din România, Openul Judgementday 2014 se va desfăşura weekend-ul acesta, în Capitală, întrecerile fiind programate între orele 09.00 şi 18.30. Deschiderea oficială este prevăzută pentru sâmbătă, la ora 13.00.

Competiţia internaţională este organizată de Federaţia Română de Freestyle Kickboxing (FRFK) şi Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti, dar nu mai puţin de patru federaţii mondiale sprijină acest eveniment, WKA, WTKA, ISKA, WAKO.

De altfel, ele vor avea observatori la această competiţie, dorindu-se ca, începând cu această ediţie Judgementday România să fie inclusă în circuitul mondial.

70 de arbitri au misiunea de a evalua performanţele sportivilor pe cele 6 suprafeţe de luptă şi un ring amplasate în Sala Lucian Grigorescu. Competiţia va putea fi urmărită online la următoarea adresă: http://www.ustream.tv/channel/judgement-day-tournament.

Juudgementday este o competiţie-eveniment creată pentru dezvoltarea şi promovarea sportivilor practicanţi de arte marţiale, atât la nivel competiţional, cât şi de imagine, care aduce împreună practicanţi de arte marţiale din toate stilurile (shotokan, goju ryu, wado ryu, wushu, kempo, kyokushin, kickboxing, MMA, K1 etc.) şi din toate ţările pentru a concura în România, creând astfel un adevărat spectacol al artelor marţiale şi al sporturilor de contact având un mare impact asupra publicului.

La ediţia de anul trecut a competiţiei au luat parte 940 luptători din nouă ţări.

La începutul lunii, delegația României a participat prin intermediul Federației Române de Freestyle Kickboxing, conduse de Adrian Dejeanu, la Campionatul Mondial de Arte Marțiale Unificate din Marina di Carrara, Italia.

România a câştigat peste 50 de medalii la Campionatul Mondial de Arte Marțiale sport

Cei 28 de sportivi ai lotului național au făcut față cu succes presiunii celei mai mari competiții de freestyle kickboxing din lume, cu peste 10.000 sportivi, 38 de federatii mondiale din 122 de țări.România a câştigat peste 50 de medalii la Campionatul Mondial de Arte Marțiale: 16 locuri 1, 25 locuri 2, 8 locuri 3 și 9 locuri 4.