ZIUA NAŢIONALĂ 2016: Nordul Capitalei, BLOCAT duminică pentru repetiţiile la parada militară

ZIUA NAŢIONALĂ 2016. Traficul rutier va restricționat duminică, 27 noiembrie, în zona de nord a Capitalei când vor avea loc repetiții pentru parada militară de Ziua Națională, cât și pe 1 decembrie, în zona Arcului de Triumf, informează Brigada Rutieră a Capitalei.

26 nov. 2016, 10:36
ZIUA NAŢIONALĂ 2016: Nordul Capitalei, BLOCAT duminică pentru repetiţiile la parada militară

ZIUA NAŢIONALĂ 2016. „Pe 27 noiembrie, între orele 7,00 — 16,00, va fi închisă total circulația pe șos. Kiseleff între Piața Presei Libere și Piața Victoriei, precum și pe străzile adiacente, pe bd. Al. Constantinescu, între bd. Mărăști și Arcul de Triumf, pe bd. Mareșal Averescu, între bd. Mărăști și Arcul de Triumf, pe bd. Constantin Prezan, între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, și pe str. Ion Mincu, între bd. Aviatorilor și bd. Ion Mihalache”, se precizează într-un comunicat al Brigăzii Rutiere.

Conform sursei citate, traficul rutier va fi restricționat temporar și pe bd. Poligrafiei, bd. Mărăști și str. Clucerului pe durata deplasării tehnicii.

ZIUA NAŢIONALĂ 2016. Totodată, va fi restricționată circulația în pasajul de la Piața Presei Libere, pe sensul de deplasare către Piața Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piața Montreal.

Pe data de 1 decembrie, între orele 4,00-16,00 va fi închisă circulația pe axul central al șos. Kiseleff și banda I de circulație, pe tronsonul cuprins între Piața Presei Libere și Piața Arcul de Triumf, și banda I pe Șos. București-Ploiești, sensul de mers Piața Presei Libere către Fântâna Miorița, precum și banda IV pe Șos. București-Ploiești, sensul de mers Fântâna Miorița către Piața Presei Libere.

„Între orele 4,00-16,00, va fi închisă total circulația (gradual, în funcție de momentul sosirii tehnicii militare pentru paradă) pe șos. Kiseleff între Piața Arcul de Triumf și Piața Victoriei, precum și pe străzile adiacente, pe bd. Al. Constantinescu, între bd. Mărăști și Arcul de Triumf, pe bd. Mareșal Averescu, între bd. Mărăști și Arcul de Triumf, pe bd. Constantin Prezan, între Piața Arcul de Triumf și Piața Charles de Gaulle, și pe str. Ion Mincu, între bd. Aviatorilor și bd. Ion Mihalache”, se arată în comunicat.

ZIUA NAŢIONALĂ 2016.  Alte restricții de Ziua Națională vor fi pe bd. Poligrafiei, bd. Mărăști și str. Clucerului, pe durata deplasării tehnicii, și în pasajul de la Piața Presei Libere, pe sensul de deplasare către Piața Arcul de Triumf, traficul rutier fiind dirijat prin breteaua care accede în Piața Montreal.

„Pentru zilele de 26 și 30 noiembrie 2016, începând cu orele 22,00 ale fiecărei zile, se va interzice staționarea autovehiculelor pe Aleea Pescăruș între Intrarea Pescăruș și Restaurant Pescăruș, cât și în alveolele de pe șos. Kiseleff, în zona Monumentului Infanteriei”, se precizează în comunicat.

ZIUA NAŢIONALĂ 2016.  În ziua de 30 noiembrie, începând cu ora 10,00, în Piața Arcul de Triumf, pentru amplasarea tribunelor, va fi restricționat traficul rutier pe banda I pe str. A. Constantinescu către Mănăstirea Cașin și pe Șos. Kiseleff , banda I, pe sensul de mers Piața Presei — Piața Arcul de Triumf, precum și pe banda I, în Piața Arcul de Triumf sensul Piața Presei Libere.

ZIUA NAŢIONALĂ 2016.  De asemenea, în data de 1 decembrie, între orele 6,00 și 16,00, se va restricționa traficul rutier pe banda I de circulație pe bd. Aviatorilor, dinspre bd. Beijing către str. Arh. I. Mincu, și, la necesitate, banda I pe sensul de mers dinspre str. Arh. I. Mincu către bd. Beijing.