Ziua săptămânii în care te-ai născut îţi spune ce bărbaţi ţi se potrivesc la pat

Ziua saptamanii in care te-ai nascut poate spune multe despre personalitatea ta. Destin, alesul inimii sau chiar partenerii de amor pe care ii preferi pot fi cu usurinta dezvaluiti in functie de aceasta zi.

05 aug. 2015, 08:35
Ziua săptămânii în care te-ai născut îţi spune ce bărbaţi ţi se potrivesc la pat

Iata mai jos ce tip de barbati preferi in pat in functie de ziua saptamanii in care te-ai nascut:

Luni

Persoanele nascute in aceasta zi sunt firi sensibile si foarte sufletiste. Le plac barbatii modesti, linistiti, care cauta relatii de lunga durata. Nu le place sexul ocazional, asa ca nu se lasa usor seduse.

Marti

Cei nascuti martea au capacitati de lider. Nu le place sa fie condusi, ci sa guverneze totul in jurul lor. Femeile nascute in aceasta zi sunt rabdatoare, le place sexul romantic, insa intotdeauna domina barbatul in pat, asa ca isi doresc masculi care sa nu se impuna, ci sa le lase sa controleze totul.

Miercuri

Persoanele nascute miercurea sunt foarte rationale. Nu le place sa filosofeze si nici sa piarda timpul cu lucruri inutile. Ele comunica eficient si fac totul cu rapiditate. Asa se intampla si in cazul sexului. Doamnele nascute in aceasta zi fac sex pe repede inainte, doar pentru placere, fara implicatii emotionale. Asadar, cauta masculi care sa nu piarda timpul cu preludiu, ci sa treaca direct la actiune.

Citeşte mai mult pe ele.ro