Ziua şi beţia. Înconjurat de femei, Van Damme a petrecut o noapte de pomină în Capitală VIDEO

Jean Claude Van Damme a petrecut o noapte fierbinte în Capitală. După ce a terminat filmările la Bâlea Lac, actorul a venit în Bucureşti, unde s-a încins de-a binelea. Starul a fost filmat de paparazzii WOWbiz.ro în timp ce se distra într-un club alături de două femei. Întreaga distracţie s-a terminat dimineaţa, cu draperiile trase, într-un hotel de lux.

14 mart. 2014, 07:01
Ziua şi beţia. Înconjurat de femei, Van Damme a petrecut o noapte de pomină în Capitală VIDEO

După ce s-a cazat în Bucureşti, Jean Claude Van Damme a plecat în oraş la un local de fiţe, însoţit de 4 gărzi de corp. Acolo a luat cina alături de câteva tinere, după care s-a întors la hotel.

Potrivit Wowbiz.ro, Van Damme a stat însă doar câteva minute în cameră, ca să scape de paparazzi, după care a plecat spre un alt local, unde a ocupat o masă VIP şi a fost înconjurat de alte domnişoare.

Citeşte şi Van Damme s-a îmbătat într-un club din Capitală şi şi-a făcut de cap cu o vedetă sexy FOTO

Atenţia i-a fost atrasă însă de o brunetă focoasă, Marinela Avădani, care, împreună cu o blondină, a făcut un show de senzaţie. Van Damme s-a simţit foarte bine alături de ele, a dansat şi a băut toată noaptea. În zorii zilei, actorul, împreună cu un prieten şi cu cele două tinere s-au întors la hotel, unde Van Damme s-a dat din nou în spectacol.

Citeşte şi Jean-Claude Van Damme a dezvăluit că a avut o relaţie cu Kylie Minogue

Uşor ameţit, starul de la Hollyood a fost ajutat de gărzile de corp să intre în hotel. În tot acest timp, fetele au aşteptat cuminţi într-un colţ, iar când Van Damme a ajuns la uşa liftului, bruneta l-a urmat, în timp ce blondina a mers cu prietenul actorului.

Vezi şi Van Damme, mort de beat într-o cârciumă cu lăutari din Capitală VIDEO